"Da li sam naivna ako mislim da će jednog dana napustiti suprugu zbog mene?"

"Od samog početka mi je rekao kako ne može da mi priušti ništa više od seksa"

  • 6
Seksualno uznemiravanje Foto: Shutterstock

Savet za sve žene koje su ljubavnice jeste da muškarac gotovo nikada neće ostaviti suprugu zbog druge žene.

Jedna devojka koja je želela da ostane anonimna podelila je na internetu svoju ispovest o vezi sa oženjenim muškarcem.

- U vezi sam sa oženjenim muškarcem koji je stariji od mene 15 godina. Od samog početka mi je rekao kako ne može da mi priušti ništa više od seks - kombinacije, ali da li grešim ako se nadam da ćemo jednog dana nas dvoje zaista biti u pravoj vezi? Ne krijem da sam jako zaljubljena u njega, a seksualna konekcija nam je nestvarna. Upoznali smo se pre godinu i po dana kada sam mu pokazivala stan koji je želeo da kupi. Odmah sam saznala da je oženjen i da ima troje dece. Zapao mi je za oko jer uprkos godinama izgleda neverovatno dobro. Odmah je počeo da flertuje sa mnom i pozvao me na piće, pa nakon toga na večeru - napisala je ona i rekla kako su već tokom trećeg viđenja završili u hotelskoj sobi.

- Na kraju je kupio stan koji sam mu pokazivala i upravo tu nas dvoje živimo preko radnih dana, dok njegova supruga s decom živi u drugom gradu jer nisu želeli dacu da izmeštaju iz škole zbog njegovog posla.Vikendom odlazi kod porodice, a ja sam tada izvan sebe. Jednom je njegova supruga došla u stan kako bi išla s njim na proslavu firme. Tada mi je tražio da počistim sve svoje kako ona ništa ne bi posumnjala. Osećala sam se jako poniženo. Svakog dana mi govori koliko je zaljubljen u mene, a ja sam došla u stadijum da želim više od ove veze. On kaže da ne zna šta budućnost može da donese i da se fokusira samo na sadašnja dešavanja. Da li mislite da postoji ikakva nada za nas dvoje - upitala je ona.

Psiholog joj je dao sledeći odgovor:

- Srećom pa je ovaj muškarac bio od starta iskren prema vama. On vam nudi samo aferu i to je sve što će ikada moći da vam ponudi. Siguran sam da je šarmantan i atraktivan, ali on neće žrtvovati dobro mišljenje njegove žene i dece o njemu ili njegov stabilan porodični život. Završite to sa odlučnošću i poštovaće vas zbog toga - zaključio je psiholog.

Šta biste vi savetovali ovoj devojci?

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chance

    4. mart 2020 | 23:24

    Nema vajde od ozenjenih, u takve veze ne treba ni ulaziti, cak ni zbog povremene razonode, jer nikada necete znati u sta to moze preci. Zene se lako zaljube, a muskarci vole da obecavaju i na tome se sve zavrsi.

  • Biljka

    4. mart 2020 | 23:05

    Paa sta reci? Moj muz je i mene i sve, ostavio zbog druge zene i samim tim promenjen nestao iz nasih zivota!

  • Nina

    5. mart 2020 | 01:01

    Tako ce ostaviti i tebe ako ipak ostavi zenu,mani se ima i boljih muskaraca nego takvih neozbiljnih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA