Žene, samo na ovaj način možete da vežete muškarca za ceo život

Kako da osvojite kvalitetnog muškarca, a da ga u isto vreme vežete za sebe? Stručnjaci tvrde da se tajna krije samo u jednoj stvari!

  • 18
Ljubavni par Foto: Pixabay

Iako muškarci često ne govore o svojim osećanjima i potrebama, postoji jedna stvar koja im je veoma važna, a često i neophodna, za ostvarivanje kvalitetnog emotivnog odnosa, odnosno posvećivanje i "obavezivanje“  u vezi. Naravno, nije reč o fizičkom izgledu niti o dobrom seksu.

- Muškarcima, posebno onima koji imaju problema sa emotivnim zbližavanjem, potrebna je sloboda - tvrde eksperti za bračne i ljubavne odnose.

Sloboda ima puno različitih definicija, ali ovde nije reč o slobodnom ponašanju u seksu niti o danima koje bi partner radije proveo sam, izlazio sa društvom i raspoređivao vreme onako kako njemu odgovara.

Ljubavni par Foto: Pixabay

Stručnjaci za emotivne veze tvrde da gotovo svaki muškarac traga za ženom koja će mu pružiti dovoljno slobode kako bi mogao da se posveti svojim ciljevima u životu, bilo da je reč o specifičnom načinu života ili planovima za budućnost. Takođe, želje mogu biti povezane sa zdravljem, duhovnošću, karijerom ili obrazovanjem.

Da bi se on osećao ispunjeno u vezi, mora jasno da vidi kako mu partnerka pomaže i podržava ga u njegovoj životnoj misiji. On mora da oseti da od strane svoje izabranice ne postoje nikakvi motivi koji mogu da sabotiraju njegov "rast".

Ljubav Foto-ilustracija: Pixabay

Ako primeti da ga partnerka odvraća od njegovog cilja ili predstavlja pretnju po njega, odgurnuće je bilo emocionalno ili fizički. U slučaju da u devojci vidi saveznika koji će mu pomoći da ostvari uspeh u svojoj misiji i napreduje u životu, poželeće da je privuče i ostane sa njom ceo život. Drugim rečima, muškarac želi da bude sa nekim ko ga čini slobodnim tako da može da bude potpuno svoj, ali i postane najbolja verzija sebe.

Ako se zapita: "Da li ona čini da se osećam slobodno?“ a odgovor je "Da“, tada će učiniti sve da bude sa svojom izabranicom.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    7. mart 2020 | 18:57

    San svake devojke je,da je muskarac bogat,a glup.

  • Lik

    7. mart 2020 | 19:23

    Nisu svi isti pa se ne vežu ni svi muškarci na isti način

  • Čiča

    7. mart 2020 | 20:33

    Lako je zadržati muškarca. Muškarac iz kuće ne sme da izađe praznog stomaka i punih jaja. Prosto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA