≫ 

Čekao je pet godina, ali je ispunio obećanje: Doveo je sestri lamu na svadbu, evo kako je reagovala

Mlada je mislila da je reč o šali...

  • 0
venčanica, venčanje, mlada Foto-ilustracija: Pixabay.com

Mendl Vajnstok iz Klivlenda postao je glavna tema američkih medija nakon što se na venčanje svoje svestre pojavio u pratnji sa lamom

Kako je ispričao medijima, pre pet godina je na putu od Ohaja do Indijane pričao sa svojom sestrom Rivom o njenoj svadbi, a iako je znao da se neće uskoro desiti, tada je pao dogovor da će na venčanje povesti lamu.

Iako su svi mislili da je reč o najobičnijoj šali, Mendl se na nedavno održanoj svadbi pojavio zajedno sa ovom neobičnom životinjom.

On se potrudio da ispoštuje dogovor u potpunosti, te je lamu opremio u skladu sa prilikom - nabavio joj je svečano odelo koje je platio čak 450 dolara, a mnoge je posebno odeševila velika leptir mašna.

Njegova sestra se nije oduševila zbog toga, što se može videti i na seriji fotografija koje se viralno šire na internetu. 

5 years ago I promised my sister I would bring a llama to her wedding from r/pics

-  Bez obzira na moj izraz lica na fotografiji, sve mi je to bilo komično. Taj prizor mog brata pored lame je neponovljiv – kratko je prokomentarisala Riva.

Šta vi kažete? Da li je ovo zaista originalno iznenađenje?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA