Čovek sa "zmijom u džepu": Dvaput je platila večeru, a na trećem sastanku mu se ovako osvetila

"Bilo nam je divno, pa sam iz ljubaznosti ponudila da platim, a on je odmah rekao: Sledeći put ja častim"

  • 13
Loš sastanak, loš dejt Foto-ilustracija: Shutterstock

Anja se radovala svom sastanku sa Daliborom, zgodnim biznismenom kog je upoznala preko društvenih mreža. Prvo su se dopisivali, shvatili su da imaju mnogo toga zajedničkog, pa su se dogovorili da odu na večeru.

- Bilo nam je divno, pa sam iz ljubaznosti ponudila da platim, a on je odmah rekao: "Sledeći put ja častim" - priseća se Anja.

Ponovo su se sastali na večeri nekoliko dana kasnije.

- Naručio je mnogo toga, kao i skupo vino. Gozba je trajala nekoliko sati. Razgovor je bio manje zanimljiv nego prethodni put, budući da je ponavljao ono što mi je već rekao. Prvenstveno je pričao o poslu, porodici i sebi. Međutim, to je bilo u redu. Nije mi bilo dosadno - ističe Anja.

Međutim, kad je došlo vreme da se plati račun, Dalibor je rekao Anji da je novčanik zaboravio kod kuće, ponovo joj napomenuvši da će on sledeći put da plati.

Anja ovim nije bila oduševljena, ali je znala da nema izbora, pa je ponovo dala novac za celu večeru.

- Budući da mi je bilo potrebno sat vremena da doputujem iz jednog dela grada do drugog, već sam bila pomalo iznevirana, a račun je bio veliki. Kad sam došla kući i sve ispričala drugarici, rekla mi je da je moguće da je Dalibor od onih muškaraca koji žele "besplatne večere".

Anja je odlučila da mu da još jednu šansu. Ovaj put su otišli u još skuplji restoran gde je Dalibor ponovo naručio pozamašne količine hrane i pića.

Večera Foto-ilustracija: Pixabay

- Bilo mi je mnogo dosadno. Ponovo je pričao sve isto od prethodna dva puta. Kad je stigao račun, ponadala sam se da neće ponoviti istu situaciju.

Dalibor joj je rekao da ima problem sa karticom.

- Počela sam da se smejem. Rekla sam mu da sam novčanik ostavila u kolima, pa sam izašla i nisam se vratila. Bukvalno sam pobegla! Smejala sam se celim putem jer nikad tako nešto nisam uradila - završava Anja.

Kako biste vi postupili u ovakvoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tradicionalista

    8. mart 2020 | 20:30

    Da je bilo obrnuto,da je sve vreme ON placao,a ona uzivala blagodeti,ispao bi kako je dobar i~dzentlmen...

  • Ls

    8. mart 2020 | 20:37

    Hahahah svaka cast kako si ga zeznula ma ljakse jedan i gore je zasluzio bravo snasla si se super mada prica je izmisljena

  • Bravo

    8. mart 2020 | 21:33

    Odlicna osveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA