"Presladak je i nabildovan": Zabavlja se sa pastorkom svog bivšeg verenika i ne vidi problem u tome

"Postali smo prijatelji na internetu, a ja sam se šalila kako sam njegova nova maćeha..."

  • 4
Josie Cunningham Džozi Kaningam / Printskrin: Youtube/This Morning

Džozi Kaningam je otkrila da je u seksualnoj vezi sa svojim pastorkom, sinom njenog bivšeg verenika. Ova tridesetogodišnjakinja, koja se proslavila kad je javno povećala grudi preko nacionalnog zdravstvenog fonda 2009. godine, obelodanila je svoju novu vezu samo nekoliko dana nakon što je dobila dete sa bivšim verenikom.

Ovo je njeno peto dete, devojčica po imenu Destini, a kad je Džozin odnos sa verenikom počeo da se raspada, zbližila se sa njegovim pastorkom, prenosi Ladbible.

- Ne ponosim se time što spavam sa svojim pastorkom, ali je mnogo zgodan. Krv je možda gušća od vode, ali sperma je gušća od krvi - Džozi je izjavila za Mirror.

Džozi je počela da se zabavlja sa Destininim ocem u aprilu 2018. godine.

- Prvi mi je poslao poruku i nije znao o skandalima koje sam izazavala u prošlosti. Bilo je lepo imati razgovor sa nekim ko me ne osuđuje i ne ispituje o pojedinim odlukama koje sam donela u svom životu - rekla je Džozi.

U toku veze, Džozi je saznala da njen partner, Destinin otac, ima sina, pastorka za kog se brine od dečakove pete godine. Biološki nisu u srodstvu, ali su oduvek imali blizak odnos, a sin ga oslovljava "ocem".

- Izveo me je da jedemo i zaista me je razmazio. To je bio prvi put za nekoliko godina da me je neko izveo i platio račun, pa me je brzo osvojio - priseća se Džozi svog bivšeg verenika i dodaje:

- Posle 10 dana me je zaprosio. Znam da zvuči bezveze, ali mislila sam da sam našla srodnu dušu. Godinu dana kasnije sam zatrudnela. Bila sam oduševljena. Kao da sam živela u bajci.

Džozi Kaningam Printskrin: YouTube/Loose Women

Kad joj je jednom prilikom bivši pomenuo da mu je pastorak lični trener, Džozi se zainteresovala, pa ga je potražila na društvenim mrežama.

- Bio je presladak, nabildovan. Postali smo prijatelji na internetu, a ja sam se šalila kako sam njegova nova maćeha - istakla je Džozi.

- Neprosredno pre nego što sam dobila Destini, moja veza sa verenikom je počela da se raspada. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njegovom pastorku. Bilo mi je pomalo čudno što sam razmišljala na taj način. Moglo bi da se kaže da je on polu-brat mojoj ćerkici, ali nema krvnog srodstva, pa nisam uvidela ikakav problem.

Počeli smo da se dopisujemo, pa sam ga pozvala da dođe kod mene. Zbog trudnoće nisam imala seks mesecima, i samo nekoliko dana nakon porođaja već smo skidali odeću jedno sa drugog, završivši u krevetu - kazala je Džozi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    9. mart 2020 | 06:48

    Vaaaaauuuuu...dajte joj Nobela

  • Demi

    8. mart 2020 | 23:37

    Oni ni u kakvom srodstvu nisu. E, ako se zapitamo ima li tu nešto nemoralno, to jeste za razmatranje.

  • Bole

    8. mart 2020 | 23:31

    Dama voli mlade banane, ukusnije i duze traju od starih. Tako i muski obozavaju mladu piletinu jer u starih zilavo meso. Luda vremena stigla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA