≫ 

Dva puta je otišla na sastanak: Kada je shvatila namere ovog muškarca, očitala mu je životnu lekciju

Osveta nevaspitanom muškarcu....

  • 4
Žena Foto: Pixabay

Kao i većina mladih devojaka, Džudi iz Velike Britanije je odlučila da pronađe svog emotivnog partnera preko Tindera, popularne dejting aplikacije. Iako je želela da upozna svoju srodnu dušu, Britanka je ubrzo shvatila da je muškarac sa kojim je izašla na sastanak imao krajnje loše namere...

Kako je ispričala u podkast emisiji "Ghosted", prvi kontakt sa Stivom, prelepim biznismenom, imala je na popularnoj aplikaciji za upoznavanje. Nakon kratkog dopisivanja, kada su shvatili da su jako slični, odlučili su da odu na večeru i provedu kvalitetno vreme zajedno. Na kraju večere, koja je protekla sjajno, Džudi je ponudila da plati račun. Stiv je bez pardona prihvatio i kazao da će sledeći put on da časti.

Nekoliko dana kasnije ponovo su se videli, a Stiv je naručio gotovo sve što se našlo na meniju, a kada se večera završila ponovo je izbegao plaćanje.

- Jeli smo satima, a kada je došao trenutak da se plati, priznao mi je da je zaboravio novčanik kod kuće zbog čega sam morala ponovo da plaćam sve sama - ispričala je u podkastu.

Obećao joj je da se vide ponovo, a Džudi je za ovo veče morala da izdvoji čak 100 funti i da putuje sat vremena kako bi se našla sa njim.

Kada je prijateljici ispričala šta se dogodilo, shvatila je da je biznismen zapravo tip muškarca koji se sreće sa dobrostojećim damama kako bi dobio besplatnu večeru u luksuznim gradskim restoranima.

- Odlučila sam da mu dam drugu šansu. Izašli smo ponovo u restoran i kao po običaju naručio je salatu, glavni obrok i mnogobrojna pića. Bilo je mnogo dosadno, pričao je iste priče kao i ranije... Kada je došao trenutak za plaćanje, nadala sam se da neće ponovo naći razlog da ne plati. U slučaju da nešto kaže, odlučila sam da mu očitam lekciju - kazala je Džudi.

Ljubavni par Foto: Pixabay

Kada je konobar doneo račun, Stiv je saopštio Džudi da nešto nije u redu sa njegovom karticom i da ona mora ponovo da plati večeru, koja je koštala 125 funti.

- Nasmejala sam se i rekla da mi je novčanik ostao u kolima. Izašla sam iz restorana i nisam se vraćala. Pobegla sam! Smejala sam se sve vreme, nikada nešto slično nisam uradila u životu.  Zapravo, samo sam istrčala - ushićeno je rekla.

Džudi je potom objasnila da danas putem dejting aplikacija veoma često možemo da sretnemo momke koji žele da se sretnu sa devojkom upravo da bi obišli elitna dešavanja, išli na besplatne večere i koncerte...

Da li vam se nekada nešto slično desilo?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    14. mart 2020 | 21:09

    Kazu sto djavo nezna on pita zenu,mala je pametnija od samog djavola😉

  • Miloš

    15. mart 2020 | 08:02

    Dešava mi se non-stop. Ni jedna se ne hvata za novčanik.

  • piterfonda

    15. mart 2020 | 00:52

    Meni se nikada nije desilo ni slicno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA