≫ 

Gorenje - savršeni pokloni za Mladence

Poklon koji će se savršeno uklopiti u svaki porodični dom

  • 0
Gorenje, mladenci

Foto: stock

Po dolasku proleća, kod nas se vekovima unazad obeležava praznik Mladenci, koji na poseban način slave mladi bračni parovi. Sada već tradicionalno, i kompanija Gorenje obeležava prolećni praznik Mladenci nagrađujući priče roditelja, baka i deka koje nas sve nadahnjuju. Ove godine, u okviru konkursa ,,Slavimo dugovečnu ljubav”, Gorenje je bilo u potrazi za kratkim pričama i savetima parova koji su njima upravo glavni sastojak recepta za dugotrajan i kvalitetan brak.

Gorenje, mladenci

Foto: Peter Marinšek

U skladu sa svojom tradicijom, Gorenje je osim nagrada za pobedničke priče i savete, pripremilo i akcijsku ponudu malih kućnih aparata. Iako zbog novonastale situacije nećemo moći da slavimo ovaj praznik onako kako dolikuje – posetom najbližih, biće vam drago da kada sve ovo prođe imate spreman poklon za novopečene mladence!

Zbog toga, do kraja marta Gorenje je obezbedilo promotivne cene iz atraktivne dizajnerske Ora Ito kolekcije kućnih aparata koji će se bez problema uklopiti u svaki porodični dom. Gorenje kuhinjskom robotu svaki bračni par će moći da prepusti kuhinju i uživa u spremanju obroka za dvoje. Za sve one parove koji ipak više vole ispijanje kafe, a manje spremanje komplikovanijih jela, jutra će biti mirnija uz Gorenje aparat za pripremu kafe i aparat za sendviče za brz i lagan doručak. A što je najvažnije, svi ovi aparati su dostupni online!

Gorenje, mladenci

Foto: Peter Marinšek

Dok birate idealan poklon za kumove, prijatelje ili nove članove porodice, od 20. do 27. marta. moći ćete da glasate za priču ili savet za koji smatrate da je ključ uspeha svakog dugotrajnog braka. Priče sa najviše glasova osvojiće neki od malih kućnih aparata iz Gorenje kolekcije, a pobednici konkursa „Slavimo dugovečnu ljubav“ biće proglašeni 27. marta. Za više informacija o konkursu, kao i o promotivnoj ponudi Gorenje malih kućnih aparata povodom praznika Mladenci posetite veb-sajt slavimozajedno.gorenje.rs. Ukoliko se opredelite za neki od aparata, na raspolaganju vam je internet prodaja i besplatna dostava za porudžbine preko 3000 dinara.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA