≫ 

Poza u seksu "Covid-69" je postala hit, sa njom se doživljavaju nezaboravni orgazmi

Otkrivamo vam novu seks pozu inspirisanu trenutnom pandemijom korona virusa

  • 20
Seks poza

Foto: Pixabay

Brojna istraživanja dokazuju da redovan seks smanjuje nivo stresa i ublažava anksiozne poremećaje koji su česti u današnje vreme, posebno sada tokom pandemije korona virusa.

Ukoliko ste u samoizolaciji sa svojim partnerom iskoristite ovaj period za ostvarivanje bliskosti i upražnjavanje bliskosti.

Naš predlog je da tokom karantina isprobate seks pozu pod nazivom Covid-69, koja budi strasti i povećava uzbuđenje među parnerima.

Osim što će vam pružiti igru za pamćenje, poza omogućava najbolji ugao za pružanje oralnog zadovoljstva, pa ćete samim tim doživeti nezaboravno iskustvo.

Kako se izvodi poza Covid-69?

 

Ovo je najbolja poza za kućne i planirane verzije seksa.

Inspirisana je čuvenom seks pozom "69", a jedina razlika je u tome što je u pozi "Covid-69" jedan partner potpuno fokusiran na drugog partnera dok je kod "poze 69" zadovoljstvo obostrano.

Covid 69 seks poza

Ilustracija: Nikola Jovanović

Poza se veoma jednostavno izvodi. Potrebno je da jedna osoba legne iznad grudi svog partnera, a telo pažljivo postavi tako da se se genitalije nalaze tačno u blizini partnerovih usta.

"Pružalac" oralnog zadovoljavanja može da iskoristi slobodne ruke za istraživanje drugih delova tela svog partnera, dok "primalac“ samo treba potpuno da se prepusti užitku.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    3. april 2020 | 06:33

    Svidja mi se ovo. Muz i ja nikad ovoliko seksa nismo imali kao sad kad ne sme da se izlazi napolje. Probacemo i da ja njemu ovako sednem i da on meni sedne.

  • Dragana 82

    2. april 2020 | 23:28

    Moj muz klasika A sa kolegom sve vec probali...

  • Zk

    3. april 2020 | 09:21

    Čime se vi bavite da te bog sačuva i brani pa seks se ne uči to je prirodna pojava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA