≫ 

Ekspert za seks savetuje muškarce kako da zadovolje svoju partnerku tokom karantina

Podučite se novim stvarima

  • 11
Nadja Bokodi Printskrin Instagram / Nadia Bokody

Ekspert za seks Nadja Bokodi otkriva kako da transformišete svoj seksualni život tokom trajanja karantina, prenosi Dejli star.

Kako bi vam brže prošlo vreme, Nadja Bokodi (34), ekspert za seks iz Australije, predlaže da se povežete sa svojom seksualnošću i podučite nekim novim stvarima.

U 13-minutnom videu koji je objavila na Jujtujubu, Nađa je fanovima dala jedan praktičan savet za seks koji će dobro doći svim muškarcima.

- Znam da vam je mnogo dosadno u samoizolaciji. Dobra vest je da je sada najbolje vreme da se povežete sa svojom seksualnošću  postignete orgazam - ako ga ranije niste doživeli. Budući da je mnogim ženama potrebna stimulacija klitorisa da bi doživele orgazam, muškarac treba da stimuliše njen klitoris, bez obzira koliko je dobar seksu  - kazala je Nadja.

Ekspert za seks je takođe otkrila šta žene zaista žele u seksu, odnosno šta je "najvažnija stvar “ o kojoj dame pričaju.

Par u krevetu, sex, seks, romantika Foto-ilustracija: Shutterstock

- Prva stvar o kojoj žene pričaju kada je muškarac odličan u krevetu je koliko vremena joj je trebalo da doživi orgazam - ističe.

Nadja dodaje da žene posebno uzbuđuju poljupci.

- Žene cene ljubljenje. To je zato što poljupci povezuju partnere, i čine da se žena oseća poželjno tokom seksa. Takođe, putem razmenjivanja poljubaca smanjuje se nivo kortizola, hormona stresa - objašnjava.

Par u krevetu, sex, seks, romantika Foto-ilustracija: Shutterstock

Bokodi je kazala da tokom ovog perioda sve žene treba da zadrže svoju svakodnevnu rutinu nege.

- Brinite o kosi, šminki i ne zapuštajte se. Naravno, doći će dani u kojima ćete želeti da se opustite, ali dobro je zadržati osećaj rutine. U tome vam može pomoći i masturbacija - savetuje ekspert za seks.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA