Doživite potpuno drugačiji ugođaj: Zavrtite se na "propeleru" i ostvarite magično seksualno iskustvo

Odlična u toku pandemije korona virusa jer nudi dovoljnu udaljenost između partnera...

  • 3
Kamasutra Propeler, seks,  poza "Propeler" / Foto: Shutterstock

Ova seks poza je u potpunosti odgovarajuća u doba pandemije korona virusa, budući da nudi dovoljnu udaljenost između partnera. Naime, poza "propeler" je baš ono što vam treba kako biste imali potpun ugođaj, a da ne strepite od rizika da se ne zarazite aktuelnim virusom.

Žena treba da legne na leđa sa raširenim nogama, kao da praktikuje misionarsku pozu. Međutim, da bi penetrirao, muškarac legne na nju, ali glavom usmerenom na njena stopala.

Razlika u osećaju je primetna kod ovog tipa penetracije. Klitoris i vaginalne usne su u potpunom kontaktu sa pelvisom i penisom partnera, a penetracija je pristupačnija putem kružnih pokreta. Prodiranje neće biti previše duboko za ženu, a za muškarca će predstavljati zadovoljstvo zbog različitog ugla koji pruža drugačije stimulaciju. Za pojedine muškarce koji imaju veoma krut penis, ovo može biti bolno, ali uz pažnju bi trebalo lako da se prevaziđe.

Činjenica da partneri jedno drugom ne mogu da vide lice je čar ove poze. Žena može da miluje zadnjicu partnera, da nežno zabada nokte na zadnji deo njegovih kolena, ili da mu rukom gladi testise. Sa svoje strane, muškarac može da ljubi ženina stopala ili da koristi svoje ruke da bi milovao genitalije oboma, ili da vodi svoj penis tako da ni u jednom trenutku ne izađe pri penetraciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuraš

    14. april 2020 | 03:24

    Ma kakav crni propeler ne mogu ni u nesvest bačit a kamoli akrobatku izvodit

  • Rade

    16. april 2020 | 13:55

    Meni kad se kita digne ide na gore prema stomaku, kako cu onda izvesti ovo naopacke, mora kita da mi ide prema nogama za ovu pozu.

  • Ssss

    20. april 2020 | 19:35

    Ja najvise volim pozu otpozadi,pa joj dignem noge na ramena,e tu pozu da isprobate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA