≫ 

Najnoviji trend na koji morate da pripazite u karantinu: Sve više muškaraca u svetu ovako raskida

Za one koji su razdvojeni, video poziv je trenutno najbolji način za komunikaciju...

  • 0
Video poziv, raskid, tuga, tužna devojka, zabrinuta devojka, mobilni telefon Foto: Shutterstock

Zumping (od eng. reči Zoom i dumping) je najnoviji okrutni trend u toku karantina, gde partner s vama raskida preko video poziva, piše The Sun.

Budući da je vanredno stanje i dalje na snazi zbog pandemije korona virusa, pojedini parovi koji ne žive zajedno nisu mogli da se vide već nekoliko sedmica, dok su ostali, koji žive u istom prostoru, očajni što ne mogu uživo razgovarati i sa drugima.

kompjuter, mobilni telefon, posao, laptop Foto: Pixabay

Za one koji su razdvojeni, video poziv je trenutno najbolji način za komunikaciju. WhatsApp, Houseparty i Zoom su aplikacije koje su se izdvojile kao najpodesnije za ovako nešto. Međutim, prema najnovijim istraživanjima, preko njih se najviše veza i raskida, posebno preko Zoom-a.

Pošto je najprimernije vezu raskinuti uživo, karantin je tu mogućnost zaustavio na izvesno vreme. Sve je krenulo od književnice Džulije Moser iz Velike Britanije, koja je na svom Twitter profilu napisala:

- Da li sam ja jedina koja je "otkačena" preko Zoom-a?

Džulija, koja je svoje iskustvo podelila i na portalu Buzzfeed, priložila je i screenshot svoje pozivnice za Zoom na kojoj je pisalo: "Moramo da razgovaramo".

Njen tvit je pobrao preko 63.000 lajkova, a ljudi su izražavali svoje reakcije po ovom pitanju. Jedan korisnik je dao naziv ovom trendu, pa je nastao zumping.

- Žao mi je, ali ako ćes se zbog toga bolje osećati, dečko je raskinuo sa mnom preko tumblr-a – napisala je jedna korisnica Twitter-a.

- Meni je uručen SMS raskida na godišnjicu veze, sad u januaru – dodala je druga.

covek na laptopu Foto: shutterstock.com

- Dečko je raskinuo sa mnom preko govorne poruke. Namerno je to učinio kad je znao da nisam bila u stanju da se javim. Kukavica – ističe treća.

Drugi su imali pozitivniji stav, pa su Džuliji poručili da, zbog karantina, barem neće doživeti skoru neprijatnost time što će naleteti na svog bivšeg.

Video: Ovi horoskopski znakovi raskidaju i okreću leđa bez ijedne jedine reči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA