• 3

Zarotirajte njegov "točak": Seks-poza iz više etapa koja ne prekida stimulaciju

U toku celog procesa nastoji se da se ne prekinu pokreti koji su osnovni izvor zadovoljstva

  • 3
Par u krevetu, sex, seks, romantika

Foto-ilustracija: Shutterstock

"Pokretač točka" je seks-poza iz više etapa, koja pruža originalnost i raznovrsnost osećaja bez prekida stimulacije. U toku 3 etape od kojih se sastoji, muškarac treba da kruži vrlo sporo oko svoje partnerke, pri čemu mu penis služi kao osa rotacije. Idealno je da se ciklus ponovi više puta i vrlo je pogodan za tantrički seks, smatra seks stručnjak Sofija Kapablanka.

U prvoj etapi se zauzme klasična misionarska poza: muškarac je između butina žene i penetrira.

U drugoj etapi, muškarac spušta svoju levu nogu, a zatim i desnu na desnu nogu partnerke, trenutak u kome se okreće na penisu, dok dva tela iscrtavaju određenu pozu grčkog krsta.

U trećoj etapi, muškarac nastavlja rotaciju, praveći polukrug i završava sa svojom glavom između njenih nogu i sa svojim nogama na obe strane ramena partnerke. U ovom položaju žena se jezikom može igrati sa stopalima svog partnera.

U toku celog procesa nastoji se da se ne prekinu pokreti koji su osnovni izvor zadovoljstva. "Pokretač točka" je vesela i originalna poza, ali zahtevna, pa budite sigurni da može doći bar do jednog neizbežnog i nevoljnog izlaska kod početnika, pa čak i kod onih iskusnijih.

Video: Zdravstveni radnici u Španiji dobili 1.000 besplatnih pomagala za seks

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djetic

    Kad djetic zarotira to je kao cigra prikucava za pod... rotacija da joj se svijest okrene hahahah i sve zvijezdice pred ocima

  • Zorka

    Penetracija,uhhhhh.Nesto najlepse.

  • Marko

    To bre.Idem sad da dohvatim onu moju.Al ima da se seksamo do jutra.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima