3 razloga zašto oženjen muškarac nikada neće ostaviti suprugu zbog ljubavnice

Mnoge ljubavnice često pomisle da bi oženjeni muškarci s kojima se viđaju mogli da budu samo njihovi, ali trebalo bi da razmisle dva puta

  • 28
devojka, sveca, ljubavnica, žena Foto: Pixabay.com

Jedna ekspertkinja za ljubavne odnose kaže da joj često stižu mejlovi od žena koje su pristale da budu ljubavnice pitajući se zašto muškaraci s kojima se viđaju još uvek nisu napustili svoje supruge zbog njih, prenosi Youtango.

Ukoliko ste žena koja se viđa sa oženjenim muškarcem onda će ovaj tekst biti tačka otrežnjenja koja vam je potrebna.

Evo zašto oženjen muškarac nikada neće ostaviti suprugu zbog ljubavnice:

Između svoje supruge i ljubavnice on već ima sve što mu treba

Sa ljubavnicom ima odlično vreme bez ikakvih obaveza i posvećivanja, a onda odlazi kući i igra se sa decom. To je idealna situacija za takve muškarce.

Pored sebe već ima ženu koja brine o kući i deci, a s druge strane ima ljubavnicu koja brine o njemu na način koji je njemu potreban.

brak, kriza, razvod, problemi u vezi, prevara, briga otuđenost tuga Foto: Shutterstock

Razvod je previše bolan i skup

Advokati, rasprave, stres za decu – sve to donosi jedan razvod. Mnogi muškarci ne žele sebe da izlažu takvim neprijatnostima, kao ni svoju decu. S druge strane, ljubavnica je uvek srećna, kada god on može da se uklopi s vremenom da je vidi, pa zašto bi onda ostavio ženu zbog nje?

Da je planirao da ostavi ženu, učinio bi to mnogo ranije

Muškarac koji toliko voli ljubavnicu, ostavio bi ženu do sada pa uprkos stersu koji donosi razvod.  Da je želeo da bude sa novom devojkom i da je voli onoliko koliko ona obično misli već bi ostvio svoju porodicu.

Razmislite o tome - nije ostavio svoju ženu jer to ne želi. Vrlo je jednostavno.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muž

    15. maj 2020 | 01:55

    Znam samo da kada muž vara zenu on je sve samo ne muškarac.Mekušci,prljavi,jadni,izdajnici,samozivi,slabići....tamo an kuće glume face i šmekere,lažu i mažu,obećavaju i krešu svaki put kao da im je poslednji jer možda i jeste a upravo to kupuje te jadnice koje nemaju svoje zivote pa bi da žive tuđe a onda dodu tako prljavi,ne neistusirani nego prljave savesti i licnosti i igraju se sa decom,poljube ženu i glume porodicu koka to već više nije.Ako si faca reci zeni sta ne valja i ako ne može dalje reci joj to i odi od nje a ne da je lažes kao ppslednji smrad i da tripuješ da si neko.O ženama koje bi tude muževe ne treba trošiti reči...

  • ja

    15. maj 2020 | 08:31

    Nije tacno da nece ostaviti. Svaki covek je drugaciji, svako u aferu ulazi iz drugog razloga i ima itekako onih koji ostavljaju zene zbog ljubavnica.

  • Lepota

    15. maj 2020 | 08:12

    Sve je tacno kao teorija. Ali ja znam jednog koji nije ostavio zenu zbog druge u koju se zaljubio i danas je taj covek nesrecan i ubiven. Ipak treba slusati srce jer u srcu je Gospod koji zna najbolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA