≫ 

"Uhvatio sam devojku u krevetu sa drugim muškarcem, a on je uradio nešto što nisam očekivao"

"Oduvek se nabacivala drugima misleći kako je to zabavno..."

  • 26
Seks, sex, preljuba, varanje, afera, par Foto: Shutterstock

Uhvatio je svoju devojku u krevetu sa drugim muškarcem. Ono što je sledeće nastupilo ga je prenerazilo...

- Kako sam ih zatekao u našoj spavaćoj sobi, sve troje smo poskočili od iznenađenja. Međutim, njen ljubavnik je iz svojih pantalona izvadio nož! Ne znajući šta bi sledeće moglo da se desi, izašao sam iz sobe – kaže nam muškarac (32) koji je želeo da ostane anoniman.

- Ona ima 26 godina i, iskreno, oduvek se nabacivala drugima misleći kako je to zabavno, a pogotovo bi je zasmejalo kad bih joj zapretio da ću da je napustim ako se to ponovi. Potom bi me molila da ostanem sa njom, a ja bih svaki put popustio.

Ovaj koji je potegao nož je odmah izleteo iz našeg stana kako sam izašao iz sobe. Pojurio sam za njim, ali mi je brzo utekao. Moja devojka mi izričito govori da se ništa nije desilo, iako sam ih oboje zatekao u donjem vešu.

To je bila kap koja je prelila čašu. Raskinuo sam vezu, a ona me i dalje zove, želeći da se pomirimo. Ne znam da li sam i dalje zaljubljen u nju. Ako imate savet za mene, bio bih vam zahvalan...

Odgovor: Ovo nije prvi put da vas je izneverila. Kažete da često flertuje sa drugima, a sad ste je zatekli i u krevetu sa drugim.

Flertovanje možete oprostiti, ali ovaj poslednji čin govori da ona ne može biti samo u jednoj vezi, ili da joj je potrebno još partnera pored vas.

Mislimo da je odgovor jednostavan – raskinite s njom u potpunosti. Nemojte joj se javljati na telefon. Zaslužujete bolje. Nastavite dalje.

Dragi čitaoci, ako i vi imate savet, ili ste iskusili slični situacju, pišite nam u komentarima.

Video: Osveta dečku preljubniku: Uhvatila drugaricu za ruku i poslala mu ovu sliku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duck

    19. maj 2020 | 07:22

    Moja nije imala ni donji veš ali tvrdi da je on imao kondom pa je, kaže ona, ti isto kao da ništa nije bilo...

  • 🤮

    19. maj 2020 | 06:39

    S obzirom da muz me prevario , imam troje male djecice, jel pametno da se sto prije budale rijesim, i jos pritom agresivan, poneki samar odvali kad pitam za istinu, telefon uzme, i tako to et, il sam ja jos veca budala

  • Mako

    18. maj 2020 | 23:21

    Ugradi joj taksimetar i lepo zaradi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA