≫ 

Karantinske igrarije: Studija pokazala da se intimni odnosi najčešće dešavaju u ovom delu kuće

"Barem jednom sedmično idite u krevet ranije. To će vam obezbediti vreme za razgovor"

  • 0
Par, poljubac, ljubav, veza, zagrljaj, initmnost, intima Foto: Pixabay

Istraživanje je pokazalo da Britanci u potpunosti koriste vreme zajednički provedeno u karantinu, jer 16% njih češće upražnjava seks nego pre samo nekoliko sedmica od početka pandemije korona virusa, piše The Sun.

Uz to, postaju i više avanturistički, jer je čak 59% imalo intimne odnose u dnevnoj sobi.

Fitnes guru Džo Viks (33), koji drži onlajn treninge u toku karanitna, otkrio je da zajedno sa suprugom, manekenkom Rozi Džons (29), praktikuje sedmične seks-sesije kako bi vezu održavali "živom". Zajedno imaju i dvoje dece.

- Barem jednom sedmično idite u krevet ranije. To će vam obezbediti vreme za razgovor. Nekad vam je potrebno zagrevanje, ne možete stalno žuriti – smatra Džo Viks.

Koliko često prosečni par ima intimne odnose u izolaciji?

Studija, koju je OnePoll sproveo za The Sun, pokazala je i da 1 par od 14 upražnjava seks pet puta sedmično, ili više, a čak 19% ističe da im se veza poboljšala u toku karantina. Razlozi za ovo su veća posvećenost, zahvalnost za ono što imaju, nemogućnost za druge društvene aktivnosti.

Ovo se dešava i zato što je 30% njih pod manjim stresom nego inače. Šestina kaže da im je seks postao zanimljiviji, dok 47% koristi seks-igračke.

Istraživanje je pokazalo i da se parovi trude da budu kreativni, pa preko interneta naručuju i kostime, zamenjuju uloge i ostvaruju razne seksualne fantazije.

Nasuprot ovome, 11% je napomenulo da im veza pati u toku izolacije (7% pomišlja na razvod, dok 16% umara neprestano prisustvo partnera).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA