"Moja žena želi da imam aferu sa njenom najboljom drugaricom. Šta da radim?"

"Rekao sam joj sve što mislim, kao i to da njen plan prevazilazi moju granicu prihvatanja..."

  • 25
Zlostavljanje, zlostavljani muškarac Foto-ilustracija: Shutterstock

U braku su skoro dvadeset godina i imaju troje tinejdžera...

- Moja supruga je postala nezainteresovana za naš seksualni život pre deset godina. Od tada je progresivno postajala distanciranija. Pre četiri godine sam saznao da ima "platonsku" vezu sa jednim od njenih kolega. Nakon mnogo rasprava, uspeli smo da se pomirimo, a ona je okončala aferu - ispovest započinje muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

- Naš seksualni život se ni posle ovoga nije nastavio. U poslednjih godinu dana je tek postala distancirana. Kad sam je pitao da li to ima veze sa drugim muškarcem, rekla mi je da nema i poverovao sam joj.

- Nedavno mi je priznala da više nije zaljubljena u mene. Voli me kao oca njene dece, divi mi se i poštuje, ali je više seksualno ne privlačim. Rekla mi je da razmišlja o tome da prekine naš brak kad nam deca odrastu. Mislim da je ovo veoma okrutan način poigravanja s mojim osećanjima, govoreći mi kako planira da me napusti, a da se dotad igramo "cimera" zbog dece, kao i zbog, verovatno, ekonomskih razloga.

- Rekao sam joj sve što mislim, kao i to da njen plan prevazilazi moju granicu prihvatanja. I dalje sam zaljubljen u nju, ali me je ovo emotivno veoma pogodilo. Predložila mi je da spavam sa njenom najboljom prijateljicom, rekavši mi da bismo bili "savršeni par".

- Znam da mi se brak neće oporaviti. Još uvek se dobro slažemo i ne bih želeo da nam odnos postane loš. Bojim se da će frustracija zbog znanja da je moja ljubav prema supruzi beznadežna učiniti da naš zajednički život postane nepodnošljiv.

- Mnogo mi je žao naše dece. Ne znam šta da mislim u pogledu seksa sa njenom najboljom prijateljicom, koja je prelepa žena koju poznajem otkako sam upoznao svoju suprugu, ali nikad je nisam posmatrao na romantičan način. Da li bi ipak trebalo da popričam sa njom? - pita nas.

Imate li savet za njega? Šta biste se vi poneli u ovoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA