Ispovest Marka iz Kragujevca: "Opsesija koja mi je uništila sve ljubavne veze"

"Pored posla pohađam i master studije, pa mi seks trenutno predstavlja jedini izduvni ventil..."

  • 3
Muškarac Foto-ilustracija: Pixabay

Ima 30 godina i mnogo vremena provodi misleći o seksu.

- Masturbiram od tri do pet puta dnevno, što je manje nego kad sam bio mlađi, kad se dešavalo od sedam do osam puta u toku dana - ispovest započinje Marko G. iz Kragujevca.

- Svaki put kad započnem vezu sa novom devojkom, sa kojom obično imam seks dva do tri puta sedmično, odmah pređem na to da ga upražnjavamo svako veče u toku sedmice. A to, prvenstveno, ja forsiram.

- Iako im se na početku to sviđa, obično traže pauzu posle druge ili treće nedelje, žaleći se kako ih boli i da nisu raspoložene. Nakon izvesnog vremena počinjem da se osećam odbačenim, pa raskinem vezu.

- Pored posla pohađam i master studije, pa mi seks trenutno predstavlja jedini izduvni ventil. Sa masturbacijom sam počeo kad sam imao devet ili deset godina, i mislim da zbog toga imam problem - završava Marko.

Odgovor:

Masturbiranje u detinjstvu je normalno. Verujemo da osećate veliku količinu krivice zbog svoje situacije. Vaš problem nije nešto što se lako može promeniti, a ne tiče se prvenstveno ni seksualnog aspekta.

Seks u vašem slučaju predstavlja deo većeg psihološkog problema koji je u vezi s radom vašeg mozga. Seks upražnjavate kompulzivno. Osoba koja ne ume da se izbori sa opsesijom istih neprestanih akcija, a koje mogu negativno uticati na druge segmente u životu, u vašem slučaju na veze, učenje i posao, treba da potraži pomoć od dobrog terapeuta.

Kompulzivno i opsesivno ponašanje se može lečiti, ali u suprotnom može postati gore. Odmah potražite pomoć. Vapite za oduškom od destruktivnog ponašanja u kom ste se zatekli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran F

    8. jun 2020 | 20:25

    Svima je to normalno manje više u tim godinama.Pa ako devojka trenutno ne želi seks ne znači da te ne voli.Iskuliraj malo ,masturbiraj i čekaj njen pristanak. Mene isto uhvati tako ludilo a imam 48 god.👋

  • Nm.

    8. jun 2020 | 21:48

    Ufff kad se setim, bio sam isti , sad sam se dosta umirio imam 63 g.

  • Brka

    9. jun 2020 | 00:00

    Ko ga šiša

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA