• 0

Ova "sebična" navika u spavaćoj sobi može uništiti vašu vezu

Kad je Nadia primetila da njen dečko retko inicira seks, pitala ga je šta je problem...

  • 0
Problem u braku, impotencija, par u krevetu

Foto-ilustracija: Shutterstock

Ekspert za seks, Nadia Bokodi (36) iz Sidneja, otkrila je da jedna "sebična" navila u spavaćoj sobi može uništiti vašu vezu, a svodi se na "lenjost".

- Masturbacija je osnova svake zdrave veze – rekla je Bokodi, napomenuvši da se i ona i njen dečko odvojeno samozadovoljavaju.

- Postoji samo nekoliko stvari koje su toksičnije za seksualni život od masturbiranja, a to je postavljanje granica ili čak zabranjivanje parterovih navika samozadovoljavanja – ističe Bokodi i dodaje:

- Međutim, smatram da niko ne treba da masturbira u toku veze ako to u potpunosti predstavlja zamenu za seks.

Studije su pokazale da prosečni muškarac masturbira do sedam puta sedmično, dok prosečni par upražnjava seksualne odnose samo jednom u istom vremenskom periodu.

Kad je Nadia primetila da njen dečko retko inicira seks, pitala ga je šta je problem, a on joj rekao masturbira zato što ga je nekoliko puta odbila, što ga je povredilo.

- Iako masturbacija ne treba da predstavlja zamenu za seks, ona treba da postoji pored toga. Nemojte postavljati granice u tom pogledu jer to može uništiti vašu vezu budući da se partner može osetiti sputanim ako slučajno želi da se "opusti", a vi niste prisutni ili ste iz nekog razloga sprečeni.

- Kad partner uvidi da samozadovoljavanje ne predstavlja problem, osetiće se opuštenije i prvrženije u vašem odnosu. Međutim, ako shvatite da to radi često, a seks se ne dešava, otvoreno razgovarajte o tome – završava Bokodi.

Video: U ovakvim situacijama se kaže I tata bi sine: Dva klinca opčinilo vrckanje seksi cice

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima