Ne želi da ima intimne odnose na trosedu, zato što je "skup" i "sveže očišćen"

Malo se mazimo i ljubimo na sofi, pa polako spustim svoje ruke niže niz njeno telo, a ona onda kaže: "Ne na sofi, samo u spavaćoj sobi"

  • 2
Viki Patison i Erkan Ramadanon Viki i Erkan / Foto: Instagram/vickypattison

Karantin je bez sumnje promenio način odvijanja intimnih života jer ostavlja više vremena za seks, piše The Sun. Viki Patison (32) i njen partner Erkan Ramadanon (26) su iskoristili svoje zajedničko vreme, međutim, Viki ne želi da bude intimna baš na svakom krevetu u kući...

Viki je bivša učesnica rijalitija Geordie Shore, koja se pojavila u emisiji Sex in Lockdown – Keep Shagging & Carry On, gde je razgovarala o svojim intimnim odnosima sa partnerom u toku karantina.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Vicky Pattison (@vickypattison) on

Kad je govorila o tome na kojim mestima je imala seks sa Erkanom, Viki je izjavila da nemaju seks na sofi u dnevnoj sobi, budući da je to "skupa siva sofa" koju je tek "očistila".

Erkan je priznao da se na sofi samo maze i ljube, a da Viki potom predloži da proces nastave u spavaćoj sobi.

- Malo se mazimo i ljubimo na sofi, pa polako spustim svoje ruke niže niz njeno telo, a ona onda kaže: Ne na sofi, samo u spavaćoj sobi – napomenuo je Erkan.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Vicky Pattison (@vickypattison) on

Ispovest se ovde nije završila, budući da je par otkrio da će se obući kao likovi iz "Harija Potera" kad sledeći put budu intimni.

Zaljubljeni par je počeo da se zabavlja pre manje od godinu dana, nakon što je Viki prekinula veridbu sa Džonom Noblom krajem 2018. Trenutno žive u kući u Eseksu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA