"Napustila sam nasilnog supruga i sada imam brižnog muškarca pored sebe, ali moj sin ga ne podnosi"

"Nakon 25 godina braka u kojem sam bila zlostavljana novi muškarac u životu mi je promenio život iz korena"

  • 18
par, ljubavni par Foto: Pixabay.com

Jedna žena se obratila psihologu na portalu Sun i zatražila savet za situaciju u kojoj se našla. Nakon braka sa nasilnikom pronašla je svoj mir sa novim čovekom kojeg njen sin ne može da prihvati.

- Imam 46 godina i prvi put se osećam slobodno jer sam prošle godine konačno ostavila oca mog sina koji je bio nasilan prema meni. Nedugo nakon upoznala sam divnog muškarca (49) koji me poštuje i voli. Toliko brzo smo se poklopili da se on uselio kod mene u stan kada je počela pandemija korona virusa. Nakon dve nedelje moj sin koji je do tada živeo s devojkom vratio se kod nas u stan jer je raskinuo vezu – priča ova žena.

- Od prvog dana moj sin je jako neprijatan prema mom dečku. Smeta mu ako razmenimo neku nežnost, čak zbog toga i povisi ton na mene što me čini jako tužnom. Prvi put u životu sam istinski srećna, ali situacija sa sinom mi je zabrinjavajuća, šta da radim – pitala se neimenovana žena.

Odgovor psihologa:

-Vaš sin je odrastao uz nekoga ko je bio nasilan, a oboje ste na putu isceljenja kako biste promenili način obraćanja jedno drugom – mišljenja je psiholog.

-Recite mu da je to vaš izbor i da on mora to da poštuje. Jako je važno da sada imate dobru komunikaciju i da razgovarate – zaključio je psiholog.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • "Nasilni muz"

    20. jun 2020 | 21:59

    U tom slucaju ja trazim starateljstvo nad svojim detetom - cerkom. Sada su sve razvedene mahom zrtve nasilja, manipulatora, generalno losih muzeva. Moja je to svatila nakon 17 godina braka kad se smuvala sa kolegom sa posla.

  • Tina

    20. jun 2020 | 20:48

    Bas je neki savet. Ja bih joj dala bolji. Psiholozi nemaju pojma.

  • Siki

    21. jun 2020 | 00:50

    Svako ima pravo da se bori za svoju srecu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA