≫ 

Ispovest Danice iz Surčina: "Korona virus je naš brak stavio na strašan test. Plašim se najgoreg"

"Volim svog supruga, ali kako da i dalje psihički istrajem u narednom periodu, budući da, iako policijskog časa više nema, izgleda kao da se i dalje ništa nije promenilo?"

  • 6
Tužna, tuga, tužna žena Foto: Unsplash.com

- Suprug i ja nemamo decu. Oboje imamo 36 godina i psihički se borimo sa pandemijom korona virusa. Međutim, kako smo se na početku vanrednog stanja lepo nosili sa svim, tako se u toku vremena naš odnos promenio – ispovest započinje Danica iz Surčina.

- Živimo u kući. Mirni dani koje smo provodili sređujući baštu pretvorili su se u duge večeri žalosnih, sumornih pogleda i zagonetnih odgovora. Jednostavni predlozi za obroke pretvorili su se u užasne prepirke ko će ići u prodavnicu.

Kao da smo u Hladnom ratu. Svaki put kad bih pokušala da s njim porazgovaram o nedostatku naše komunikacije, odmah bi pobesneo, govoreći mi kako na njega projektujem svoje frustracije. Ali, ako o svemu ćutim, ispašće da ga ignorišem.

Volim svog supruga, ali kako da i dalje psihički istrajem u narednom periodu, budući da, iako policijskog časa više nema, izgleda kao da se i dalje ništa nije promenilo? Ne želim da svojom situacijom opterećujem porodicu i prijatelje jer znam da ni njima nije lako.

Plašim se najgoreg, a u mom slučaju je to da više nećemo biti zajedno. Imate li savet kako da sačuvam svoj brak?

Da li ste i vi u sličnoj situaciji? Šta biste preporučili Danici? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷‍♀️

    21. jun 2020 | 22:40

    Misli na sebe, pronadji u necemu snagu da te on ne boli. A brak ni jedan nije savrsen, jer svi imamo svoje mane i vrline.🌹

  • Milan

    22. jun 2020 | 00:32

    20 godina braka mi visi o koncu zbog ovog virusa. Brojne testove je položio naš zajednički život,ali ovaj ne. Koliko sam se trudio da izdržim dril svoje supruge u vezi higijene i ostalog,na kraju sam pukao i ne mogu više! I dalje se plaši i ponaša kao da je mart i april. Niti koga pušta u kuću niti dozvoljava da bilo ja ili deca odemo negde. Molio sam je da pozove objavljen broj za pomoć osobama na koje je na taj način uticao virus,umalo ne izgubi mogućnost da imam još koje dete. Svađe su svakodnevne. Virus ne jenjava i bojim se da će uskoro biti naš kraj.

  • Patriota

    22. jun 2020 | 09:19

    Mozda niste jedno za drugo... Mozda vam je i trebao ovaj test... Mozda vam je korona pomogla da otvorite oci... Sve je mozda, ali deluje da je tako... Ne zaboravite izreku u dobru i u zlu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA