"Supruga želi da se razvedemo nakon što sam je zatekao u krevetu sa drugom ženom"

"Volim je i ne želim da napustim svoju porodicu. Šta da radim?"

  • 20
Erektilna disfunkcija, muškarac, Proton Foto-ilustracija: Shutterstock

- Zatekao sam ženu u krevetu sa njenom najboljom drugaricom i ona sad želi da se razvedemo, a to mi slama srce – ispovest započinje tridesetšestogodišnji muškarac.

- Zajedno smo 10 godina i imamo dva sina. Bilo mi je poznato da je moja supruga imala veze i sa muškarcima i ženama pre mene i to mi nije smetalo. Međutim, obećala mi je da će biti verna.

- Prošle godine smo uspeli da kupimo kuću u predgrađu kako bi deca mogla da se igraju u dvorištu na čistijem vazduhu. Bio sam uveren da ne postoji nešto što bi poljuljalo naš odnos.

- Moja majka je nakon jedne intervencije otpuštena iz bolnice baš kad je počelo vanredno stanje. Ima 69 godina i ja sam je odvezao kući kako bih ostao s njom nekoliko dana da se oporavi. Tata mi je preminuo pre 5 godina.

- Već drugi dan, mama mi je rekla da se oseća mnogo bolje i da nema potrebe da se zadržavam i da odem kući. Otišao sam u toku večeri, misleći kako ću suprugu prijatno iznenaditi.

- Kuća je bila u potpunom mraku kad sam stigao. Kad sam prišao spavaćoj sobi, kroz odškrinuta vrata sam video svoju suprugu koja je stenjala zatvorenih očiju. Još neko je očigledno bio ispod pokrivača. Pripalo mi je loše, misleći kako je u pitanju drugi muškarac.

- Međutim, supruga me je spazila i vrisnula je, a njena drugarica je izletela ispod pokrivača. Ona ima 31 godinu i ima ćerku vršnjakinju sa našim starijim sinom. Drugarica je otišla, vidno posramljena.

- Supruga mi je rekla da me voli, ali da je zaljubljena u svoju najbolju prijateljicu. Budući da je tenzija u našem domu rasla iz dana u dan, predložila mi je da odem, rekavši da bi to bilo "bolje po nas dvoje, kao i za decu".

- Volim je i ne želim da napustim svoju porodicu. Šta da radim? – pita nas.

Imate li savet za njega? Kako biste vi postupili u ovoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA