• 20

"Supruga želi da se razvedemo nakon što sam je zatekao u krevetu sa drugom ženom"

"Volim je i ne želim da napustim svoju porodicu. Šta da radim?"

  • 20
Erektilna disfunkcija, muškarac, Proton

Foto-ilustracija: Shutterstock

- Zatekao sam ženu u krevetu sa njenom najboljom drugaricom i ona sad želi da se razvedemo, a to mi slama srce – ispovest započinje tridesetšestogodišnji muškarac.

- Zajedno smo 10 godina i imamo dva sina. Bilo mi je poznato da je moja supruga imala veze i sa muškarcima i ženama pre mene i to mi nije smetalo. Međutim, obećala mi je da će biti verna.

- Prošle godine smo uspeli da kupimo kuću u predgrađu kako bi deca mogla da se igraju u dvorištu na čistijem vazduhu. Bio sam uveren da ne postoji nešto što bi poljuljalo naš odnos.

- Moja majka je nakon jedne intervencije otpuštena iz bolnice baš kad je počelo vanredno stanje. Ima 69 godina i ja sam je odvezao kući kako bih ostao s njom nekoliko dana da se oporavi. Tata mi je preminuo pre 5 godina.

- Već drugi dan, mama mi je rekla da se oseća mnogo bolje i da nema potrebe da se zadržavam i da odem kući. Otišao sam u toku večeri, misleći kako ću suprugu prijatno iznenaditi.

- Kuća je bila u potpunom mraku kad sam stigao. Kad sam prišao spavaćoj sobi, kroz odškrinuta vrata sam video svoju suprugu koja je stenjala zatvorenih očiju. Još neko je očigledno bio ispod pokrivača. Pripalo mi je loše, misleći kako je u pitanju drugi muškarac.

- Međutim, supruga me je spazila i vrisnula je, a njena drugarica je izletela ispod pokrivača. Ona ima 31 godinu i ima ćerku vršnjakinju sa našim starijim sinom. Drugarica je otišla, vidno posramljena.

- Supruga mi je rekla da me voli, ali da je zaljubljena u svoju najbolju prijateljicu. Budući da je tenzija u našem domu rasla iz dana u dan, predložila mi je da odem, rekavši da bi to bilo "bolje po nas dvoje, kao i za decu".

- Volim je i ne želim da napustim svoju porodicu. Šta da radim? – pita nas.

Imate li savet za njega? Kako biste vi postupili u ovoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stručnjak

    Snimite pornić i ima da te krene u životu samo tako 👍

  • Bakica

    Čovek je prihvatio ženu lakog morala i to joj tolerisao. Dobili su decu. Sad ona nastavlja po starom i traži da on izadje iz kuće. Pa ko je ovde lud. Navikla da joj dve oprašta. Našla pa, zašla. Ako neko treba da ide to je ona. On je i tako kupio kuću da bi deci bilo lepše. Ona bi trebalo da se postići, pokupi i ode iz kuće. On, nije ni za šta kriv i grešio je što joj je stalno propuštao, nezahvalna je. Srećan joj put. Neka kupi prnje i ide.

  • Horus

    Sve je bilo u mraku a on je video da je stenjala "zatvorenih očiju" i "primetila ga"? Interesantno...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima