Naučnici tvrde da ovakve ženske fotografije na društvenim mrežama najviše privlače muškarce

Pućenje i poziranje pada u vodu...

  • 4
devojka, osmeh, smeh, lepota, naocare Foto. Pixabay
devojka, osmeh, smeh, lepota, naocare Foto. Pixabay.com

Smeh ne samo što nam donosi dobro raspoloženje, već nas čini mnogo privlačnijima, društvenijima i pristupačnijima.

Zato ne iznenađuju rezultati globalne aplikacije SKOUT koja pomaže u upoznavanju ljudi. Analizirali su profilne fotografije svojih korisnika i ustanovili su da su ljudi koji se na svojim fotografijama smeju (ne samo smeše) čak praćeniji za 400 odsto više od drugih, a i prave više konekcija od drugih.

Zato se preporučuje da pokušate da uhvatite momenat sreće, ne samo blagog osmeha, već smeha, jer tada drugima izgledate najprivalčnije. Jedna agencija za testiranje profilnih fotografija ustanovila je isti uticaj analizirajući preko 800 profilnih fotografija sa društvenih mreža.

Osmeh, naročito onaj koji je uhvaćen dok se od srca smejete kod drugih odmah izaziva privlačnost, uticaj i kompetentnost.

Muškarce privlači iskreno smeh kao i obrnuto, bez sakrivanja i glume, pa je ovo otkriće značajno za sve one koje misle da je poziranje, ozbiljan izgled lica ili napućene usne ono što će privući suprotan pol.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA