≫ 

Seks ekspert tvrdi da je ovo pravi trenutak kad treba da napustite svog supruga

"Nije tako mislio. Znam da poseduje potencijal da bude bolji", kažemo sebi, kao da je potencijal uslov za zdravu vezu...

  • 8
Svađa, raskid Foto: Shutterstock

Ekspert za seks, Nadia Bokodi, smatra da većina žena danas pravi opravdanja za ponašanje svojih muževa, i time umanjuje svoje samopoštovanje.

- Poznajem pojedine karijerno uspešne žene koje su intelektualno nesposobne u svojim emotivnim odnosima – kaže Nadia za australijski News i dodaje:

- Rekle bi: „Znam da može da bude dobar čovek kad to želi. Ima toliko potencijala“. E baš ta reč na slovo P. „Potencijal“. Ona je toksična za žensko mentalno, emotivno i, ponekad, fizičko blagostanje od bilo kog drugog termina u vezi.

- Nije tako mislio. Znam da poseduje potencijal da bude bolji, kažemo sebi, kao da je potencijal uslov za zdravu vezu.

- Čim uvidite da morate da ubeđujete partnera da se prema vama odnosi s poštovanjem, moj savet je ovaj: Napustite ga.

- U realnosti, veze pune poštovanja ne zahtevaju to da jedna strana mora da dokaže drugoj da je bitna. Ako morate partneru da „popujete“ da vam pomogne u kućnim poslovima – ne poštuje vas. Ako imate osećaj da je seks usluga koju mu pružate – ne poštuje vas. Ako podsmeva vaša interesovanja i strasti – pogodili ste – ne poštuje vas.

Nadia napominje da se ovo može desiti i muškarcima.

- Ovo ne iskuljučuje činjenicu da se ista situacija može desiti i muškarcu. Međutim, bila bi ludost ignorisati realnost da živimo u društvu koje hrabri muškarce da svoje potrebe stavljaju na prvo mesto – završava Nadia.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fgg

    28. jun 2020 | 23:54

    O cemu zena prica , mora da je ne udata! Po njenoj teoriji onda niko ne bi trebalo da bude u braku.

  • 🥰

    29. jun 2020 | 09:59

    Takav sada moze samo da gleda u moja ledja...

  • The question is now?

    29. jun 2020 | 13:22

    A kada po vama muškarac treba da ostavi ženu? I on se nada da se ona poboljša, "da ima potencijala u smeru boljitka". Ok je ovo što priča ali molim da više ne gledate na muškarce da uvek greše. ČOVEČE ĐA ČIM PIŠETE DA MUŠKARCI NON-STOP GREŠE PA NORMALNO JE DA ĆE U NEČEMU POGREŠITI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA