• 9

Spava sa svojim šefom, ali se plaši budućnosti: "Ne znam šta da radim jer sam se zaljubila do ušiju"

"Želim da mu kažem kako se osećam, ali ne želim da upropastim naše drugarstvo"

  • 9
Seksualno zlostavljanje

Foto: Shutterstock

Poslednjih šest meseci upražnjava intimne odnose sa svojim šefom. Prvenstveno su se dogovorili da imaju seks bez obaveza, ali se to sad razvilo u nešto ozbiljnije, budući da se zaljubila u njega...

- Imam 26 godina, a on 38. On ima i sina od 8 godina i više ne živi sa suprugom. Zaposlio me je prošlog leta i vrlo brzo je naš odnos prerastao u intimni – ispovest započinje mlada žena koja je želela da ostane anonimna.

- Nisam bila u vezi, a on je bio oženjen, iako je bilo očigledno da kod kuće nije sve u redu. Budući da smo oboje komunikativni, počeo je da mi se poverava. Nakon posla, često bismo se sastali na piću.

Rekao mi je da mu nedostaje bliskost fizičke veze i pitao me je kako se nosim s tim što sam singl. Shvatila sam to kao pomalo lično pitanje, ali sam mu odgovorila da i meni nedostaje seks.

Predložio je da imamo neobaveznu vezu, odnosno samo seks bez obaveza. Razmišljala sam se, ali sam prihvatila. Privlačio me je fizički, kao i ja njega.

Počeli smo redovno da se sastajemo, prvenstveno kod mene jer je on tad i dalje živeo sa suprugom. Potom je izbila pandemija korona virusa, pa se izvesno vreme nismo viđali. Sad radimo od kuće, ali smo u kontaku. Čak smo se i nekoliko puta sastali, uprkos situaciji.

Više ne živi sa suprugom i sinom, a moja osećanja prema njemu rastu iz dana u dan. Zaljubljena sam do ušiju. Želim da mu kažem kako se osećam, ali ne želim da upropastim naše drugarstvo.

Veoma sam zbunjena i ne znam kako da mu sve priznam, budući da je rekao da želi seks, a ne emocije. Šta da radim? – pita nas.

Žena

Foto: Pixabay

Odgovor: Uobičajena situacija sa odnosima koji isključivo uključuju seks je da u toku vremena postanu više od toga.

On je u fazi razrešenja odnosa sa suprugom i možda emotivno nije spreman da uskoči u ozbiljnu vezu, a to bi možda bilo stresno i za njihovog sina.

Biće vam teško da skrivate svoja osećanja, pa budite iskreni s njim, ali znajte da on zna da vaš odnos može uticati na uspeh kompanije, pa budite spremni ako vas odbije.

Ako i dalje bude insistirao samo na seksualnom odnosu, najbolje je da prekinete aferu jer ćete u toku vremena sve više patiti.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima