≫ 

Otkrila je da njen suprug vodi tajni život: Imao je još jednu porodicu i lagao je godinama

Svet joj se srušio

  • 7
silueta, zena, depresija, tuga

Foto: Shutterstock

Karen iz Velike Britanije je verovala da je njen porodični život savršen sve do jedne slučajne situacije, kada je otkrila tajni život njenog muža Marka.

Karen i Mark su bili u braku pet godina, a sve se činilo sasvim normalno. Zaljubljena žena je pre udaje za svog partnera prihvatila da on dosta radi i putuje, te je odlučila da se zbog njegove poslovne ponude preseli u Australiju. Krunu njihovog braka predstavljaju dve ćerkice, bliznakinje.

Kada su devojčice malo porasle, Mark je promenio posao koji je zahtevao još više putovanja, barem je tako tvrdio.  Ovo se nije baš dopalo Karen, ali je pronašla razumevanje.

Nakon jednog poslovnog puta, Mark se vratio kući umoran i otišao pravo u krevet. Karen je ostala budna i obavila nekoliko poslova oko kuće kada je primetila neraspakovan kofer svog supruga. Odlučila je da mu učini uslugu i da mu isprazni stvari.

Kada je otvorila kofer, pronašla je fotografiju, prenose britanski mediji. Na fotografiji je bila žena starosti oko 30 godina i dečak od godinu i po dana. Karen je uzdahnula, ali je isprva pomislila da je Mark uzeo pogrešan kofer na aerodromu, što se nekada dešava.

brak, kriza, razvod, problemi u vezi, prevara, briga otuđenost tuga

Foto: Shutterstock

Ali, ubrzo je shvatila da su ostali predmeti bili njegovi. Te noći je spavala na sofi, a narednog dana, kada su njihove ćerke otišle u vrtić, sve mu je rekla u lice.

- Nekoliko sekundi me pogledao, nije mogao da progovori, a onda je samo prekrio rukama lice i kazao: 'Žao mi je. Znao sam da ćete jednog dana saznati, plašio sam se ovog trenutka' - ispričala je prevarena supruga.

Nastavio je da objašnjava da je imao aferu sa ženom koju je videla na fotografiji, onda je ona slučajno zatrudnela i odlučila da rodi dete.

- Nisam mogla da prestanem da plačem. Pitala sam ga kako je mogao to da uradi meni i ćerkama. Rekao mi je da nikada nije prestao da me voli, samo se našao u situaciji iz koje nije mogao da izađe - dodala je.

Karen je pomislila da Markova tajna porodica živi na jednoj od lokacija koje je posećivao kada je išao na poslovna putovanja. Međutim, pokazalo se da je njegova ljubavnica živela na udaljenosti od samo pet kilometara.

Tako je prevarena žena saznala da njen suprug uopšte nije ni putovao u inostranstvo.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA