≫ 

Tantričko vođenje ljubavi: Evo kako da postignite najjači vrhunac u životu

Probajte, sigurno ćete doživeti orgazam za pamćenje

  • 17
Orgazam Foto: Pexels/Valeria Boltneva

Iako orgazam ne mora biti jedini fokus seksa, ako obe strane postignu vrhunac to predstavlja eksplozivan erotski doživljaj.

Energetski orgazam možete doživeti sami ili sa partnerom, i može uključivati intezivan vrhunac, čak i ako ne dodirujete erogene zone tela. To je iskustvo celog tela koje pruža osećaj fizičkog i emocionalnog oslobađanja od svega što se događa u vašem životu.

Tantrička metoda predstavlja kombinaciju meditacije i pokreta koji imaju za cilj da promene način na koji razmišljate o orgazmu i doživite ga na totalno drugačiji način - koji se ne odnosi samo na stimulisanje vaših genitalija.

Neki ga opisuju kao osećaj čiste ekstaze, dok drugi tvrde da im je to pomoglo da prebrode prošlu seksualnu traumu, erektilnu disfunkciju ili nemogućnost postizanja 'normalnog' orgaza.

Kako izvesti tantrički seks?

Smanjite nivo osvetljenja u prostoriji i isključite ostatak sveta (mobilni telefoni i sl). Opustite svoje telo. Tantra je prolazak energije kroz telo, pa stručnjaci preporučuju da pre nego što počnete, protresete energično svoje udove.

horoskop, seks, sex foto: pixabay.com

Udobno se smestite. Pokušajte ležeći položaj na podu sa svojim partnerom. U postupku se dodirujte i milujte.


Eksperimentišite, iskušajte razne oblike dodira, od snažnijih masaža, do laganih dodira poput perja. Ovakve kombinacije pokreta će omogućiti uzbuđenje, ali neće dovesti partnera do vrhunca. Ukoliko se praktikuje na odgovarajući način ovim metodama možete produžiti seks i do nekoliko sati.

Fokusirajte se na disanje. Pokušajte da se uskladite s partnerom. Udahnite kad vaš partner izdahne. Vežbama disanja može se postići kontrola nad konačnim seksualnim ishodom.

orgazam Foto-ilustracija: Pixabay

Saveti za tantrički seks

Dah

Pravilnim disanjem tokom seksa možete da povećate nivo intimnosti i podstaknete orgazam. Što brže dišete to će i vaš orgazam biti brži. Za početak isprobajte pozu u kojoj je žena na muškarcu tako da ruke položite jedan drugome na prsa i uskladite svoje pokrete uz disanje.

Pokret

Dodiri mogu izazvati razne senzacije. Naučnici su dokazali da dodirom možemo smanjiti visok krvni pritisak i poboljšati imunitet. U tantrički seks svakako uključite masažu i to na način da ste oboje goli i pritom koristite celo svoje telo kao sredstvo masaže. Podstaknite razne senzacije s raznim dodirima i budite maštoviti.

Žena Foto: Pixabay

Zvuk

Zvuk je vrlo važnan element seksa. Glas za vreme seksa ima veliku moć, koje mnogi nisu svesni. Izbegavajte tihi seks, ispuštanjem zvukova komunicirate s partnerom o svom uživanju i dodatno stimulišete partnerova čula.

Mišići

Vežbajte svoje karlične mišiće, stezanjem mišića za vreme seksa povećavate senzaciju. Prilikom pravilno izvedene vežbe, vaš bi partner trebalo da oseti stezanje svog penisa. Kako biste pružili svom partneru intenzivan užitak morate vežbati i ojačati svoje karlične mišiće.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA