• 8

Trojka im je spasila brak: 12 godina se tajno sastaju i svoj životni stil uspešno skrivaju od drugih

"Na početku cele situacije, dao sam joj dozvolu da se može sastajati s njim, samo ako znam kad i gde se sastaju..."

  • 8
Ljubavni par

Foto: Pixabay

Nakon pet godina braka, 2008, supruga i on su dopustili da poslovne i porodične obaveze preokupiraju njihov intimni život.

- Seks je postao neobavezna rabota, koju smo upražnjavali jednom ili nijednom mesečno. Onda, za doček Nove godine, moja supruga je popila više nego što je trebalo, pa je zaspala čim smo se vratili kući – ispovest počinje muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

- Ne znam šta me je navelo da joj pogledam u telefon, ali sam otkrio niz poruka koje je razmenjivala sa našim zajedničkim prijateljem. Tri meseca su jedno drugom prosleđivali obnažene fotografije i dogovarali se da se sastanu.

Sa suprugom sam se suočio odmah ujutru. Rekao sam joj da me je njen čin duboko povredio, ali da me je ujedno uzbudio, saznavši da i dalje poseduje seksualni nagon. Ubedila me je da nije zaljubljena u našeg prijatelja, i da se nikad nisu sastali, već samo dopisivali. Razgovarali smo punih osam sati. Budućnost našeg braka je bila u pitanju.

Dao sam joj dozvolu da se može sastajati s njim, samo ako znam kad i gde se sastaju. Godinu dana kasnije, ovo je rezultiralo u tome da smo imali trojku, i do danas, što je punih 12 godina od početka situacije, on nam dolazi u kuću jednom mesečno ili češće. To je dogovor koji nam je spasio brak.

Živimo u malom gradu i naš stil života uspešno sakrivamo od drugih, ali izgleda da nam je to pružilo mnogo srećniji bračni i seksualni život nego što ima većina parova naših godina – završava.

Šta vi mislite o ovoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zola

    Fenomenalno, ako vam treba treći tu sam. Ali samo mlađe žene dolaze u obzir.

  • Sale

    Ti a i ta tvoja ste za pod mač, bato!

  • tri

    Interesantno prva tri komentara, i sve tri zenske osobe. Znači nedostaje im trojka, inače zašto bi čitale tekst. Podržavam trojku.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima