Kakve žene muškarci zapravo vole? Najprivlačnije su im baš ovakve

Najprivlačnija žena izgleda ovako

  • 10
Žena Foto: Pixabay

Da li ste se ikad zapitali zašto se određeni tipovi ljudi smatraju veoma privlačnim i čini se da niko ne može da im odoli?

Ako obratimo pažnju i na društvene mreže, uverićemo se da postoje neki korisnici koji osvajaju više pažnje u odnosu na druge. U čemu je njihova tajna?

Badoo, najveća dejting aplikacija za upoznavanje preko interneta, odlučila je da istraži svoje korisnike i da pokuša da nam da uvid u karakteristike koje poseduju najprivlačniji ljudi.

Ispitujući 318 milijardi korisnika iz celog sveta "istraživanje je otkrilo kako se dejting, odnosno sama privlačnost, razlikuju u svetu u pogledu pola, seksualnosti i fizičkih osobina kao što su tip tela, visina, boja očiju i kose ".

Ovo su osobine koje muškarce najviše privlače:

Žena Foto: Pixabay

Žena koja nije previsoka niti previše niska

Ispada da muškarce nije briga ako niste visoki kao supermodeli. Žene koje se kreću između 160 cm i 170 cm se smatraju najpoželjnijim i seksi, navodi 48 odsto korisnika.

Braon kosa

Suprotno uvreženom mišljenju da su plavuše najfatalnije po muški rod, 34 odsto momaka bi više volelo da se druži sa brinetama nego sa ženama koje imaju drugu boju kose.

žena kosa Foto: Pixabay Žena/Kosa Foto: Pixabay

Prosečno telo

Iako "prosečno telo" nije definisano, 40 odsto muškaraca je istaklo da preferira ovakav oblik tela.

Braon oči

Čak 52 odsto muškaraca privlače žene koje imaju braon oči.

Kada je reč o muškarcima, otkriveno je da žene takođe ne očekuju od svog partnera da bude previsok - od 170 do 180 cm se smatra idealnim. Čak 79 odsto žena je istaklo da voli momke sa crnom kosom, a 52 odsto sa braon očima, otkrila je studija.

Muškarac Foto: Pexels/Mihai Stefan Photography

Da li se slažete da ovako izgledaju najprivlačnije žene i muškarci?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SebastianaKurtz

    14. jul 2020 | 23:27

    Muškarci vole žene sa dobrim sisama nogama I dupetom Poželjna je i lijepo lice Ali nije neophodno Sve ostalo su budalaštine.

  • Djoka iz NY

    15. jul 2020 | 01:03

    Manite me sa tim prosečno telo, prosečna visina, prosečan izgled...! Svi znamo kakve žene muškarci vole al' te što volimo ne bi da ženimo, ako me razumete. Isto kao i što ženama veličina nije bitna, čista laž!

  • Ana

    15. jul 2020 | 01:41

    Nekada ,davno procitala sam da : Svaka zena je lepa ,osim one koja misli da to nije i one koja misli da to jeste .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA