• 0

Vežba koju bi trebalo svaki dan da radite za bolje iskustvo u krevetu

Poboljšajte svoj seksualni život

  • 0
Seks, zadovoljstvo

foto: pixabay.com

Ožiljci koje vreme ostavlja i na našem reproduktivnom sistemu mogu i te kako uticati i na samopouzdanje u seksu.

U mladosti vaginalno tkivo je elastično i debelo. Kako starimo, nivo estrogena opada zbog čega se i vaginalno tkivo smanjuje. Sve to ujedno rezultira i smanjenjem seksualnog zadovoljstva.

Opuštanje tkiva tokom vremena je neizbežno. Naše telo stari iznutra istom brzinom kao i spolja, ali postoji nešto što možemo uraditi.

U pitanje je vežba koja će nam pomoći da produžimo seksualnu mladost. Mnogi ih nazivaju Kegelovim vežbama, a njihova svrha je vežbanje i stimulacija karličnog dna kako bi se bolje kontrolisala inkontinencija koja se obično javlja kao poseldica. Istovremeno, jačaju se i vaginalni mišići.

Da biste tačno razumeli o čemu govorimo, pokušajte da zaustavite i ponovo pokrete nagon za mokrenjem. Mišići koje ste za ovo upotrebljavali su upravo ono što treba da vežbate.

Stoga, kako biste produžili mladost vagine, ali i pospešili seksualno zadovoljstvo, pokušajte da radite ove vežbe kad god možete - bilo da ste u kući ili napolju.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima