≫ 

"Šaljem provokativne poruke i fotografije drugim ženama. Da li će to uništiti moj brak?"

"Često se nakon ovih iskustava danima užasno osećam, ali ne mogu sebe da ubedim da sve ne ponovim..."

  • 7
Telefon Foto: Pixabay

- U srećnom sam braku i imam 45 godina. Međutim, poslednjih nekoliko godina upražnjavam seks preko interneta sa raznim ženama koje upoznajem u "sobama za četovanje" – ispovest započinje muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

- Na internetu koristim lažno ime i lažnu e-mail adresu. Sve je počelo kao čista radoznalost. Dopisivao sam se sa proizvoljnim ženama koje su kasnije postale uobičajeni kontakti. Naša dopisivanja uključuju seksi poruke, razmenu fotograija i masturbaciju. Često se nakon ovih iskustava danima užasno osećam, ali ne mogu sebe da ubedim da sve ne ponovim.

Supruga i ja i dalje imamo seks, ali ne onoliko često kao ranije. Njen nagon je opao kad smo dobili decu pre 10 godina. Mislim da bi bila užasnuta kad bi saznala šta radim. Brinem se da bi nam se cela porodica rasturila kad bi se saznalo za moju praksu.

Krivica koju osećam je ogromna, ali očigledno nije dovoljna čim istu radnju iznova ponavljam. Takođe, ako bih prestao, mislim da bih razočarao i žene s kojima se dopisujem. Želim da se zaustavim, ali seksualno uzbuđenje je suviše intenzivno.

I dalje volim i želim svoju suprugu, ali želim i više seksa i da smo skloniji avanturi kao nekada. Čak zamišljam kako se i ona dopisuje sa drugim muškarcima, što me, takođe, uzbudi. Šta da radim? – pita nas.

Ako imate savet za njega, ili ste se zatekli u sličnoj situaciji, pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borivoje

    19. jul 2020 | 22:23

    Nema on pojma sta je ljubav i kako je voleti i postovati

  • Pitanje

    19. jul 2020 | 22:15

    Luzer.

  • ime

    19. jul 2020 | 22:51

    Ako želiš dobar brak automatski to moraš da prekineš da radiš i da se fokusiraš samo na jednu ženu sa kojom (valjda) imaš ili ćeš imati decu. Ostale žene nisu bitne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA