≫ 

"Hteo je da napusti ženu i decu zbog mene, ali sada se već nedeljama ne javlja"

"Rekao mi je da se zaljubio u mene..."

  • 9
Tuga, tužna žena, devojka, depresija, silovanje Foto-ilustracija: Pixabay

U strasnoj vezi je sa muškarcem koji nikako da se odluči da li je želi za svoju novu suprugu...

- Kaže da me voli, ali se prema meni ophodi kao prema opciji, a ne prioritetu. Imam 33, a on 42 godine. Upoznali smo se na 40. rođendanu zajedničkog prijatelja. Počeli smo da razgovaramo i shvatili da mnogo toga imamo zajedničkog – ispovest počinje žena koja je želela da ostane anonimna.

- Čak smo počeli da flertujemo, ali smo bili diskretni jer nas je posmatrala njegova supruga. Razmenili smo brojeve i pozvao me je nakon nekoliko dana. Izašli smo na piće, flertovali mnogo više nego prvi put i ispovedili se jedno drugom, otkrivši emocije. Rekao mi je da stanje njegovog braka nije sjajno.

Kad smo otišli kući rekao je supruzi da smo se sastali i oni su se razišli nekoliko dana posle. Tad smo započeli našu aferu, a seks je bio sjajan. Međutim, supruga mu je rekla da će samoj sebi naneti povrede ako se razvedu.

Uspaničio se i ponovo se uselio kod nje. Ovo nas nije sprečilo da nastavimo da se viđamo. On je veoma brižan, senzualan ljubavnik. Rekao mi je da se zaljubio u mene. Sa suprugom se ponovo razišao nakon što je ona rezervisala vikend-odmor za dvoje povodom godišnjice braka, ali ga je njegova porodica pritiskala da se pomire zbog dece. Ima dve devojčice od 9 i 7 godina. Pokleknuo je i ponovo se vratio kući, što me je razorilo.

Videli smo se kad je krenula pandemija. Pomogao mi je da se uselim u novi stan i ponovo smo završili u krevetu. Bilo je neverovatno, ali sam počela da osećam promenu.

Prestao je da me zove i da mi šalje poruke. Kad sam uspela da ga dobijem, rekao mi je da mora da se udalji od mene jer je u poslednje vreme u lepom odnosu sa suprugom. Prošlo je nekoliko sedmica i nismo se čuli. Jednostavno se vratio svom starom životu, a ja sam ponovo sama u svom.

Može li voleti dve žene istovremeno? Rekao mi je da je od početka bio iskren sa mnom, ali sam se mnogo zaljubila i veoma sam povređena. Šta da radim?

Žena, depresija, bol, glava Foto: Shutterstock

Odgovor: Uvek je riskantno započeti vezu sa venčanom osobom. Izgleda da vaš ljubavnik jeste bio iskren s vama od početka, ali su njegova deca ta koja trenutno veoma zavise od njega.

Ako postoji nada za opstanak njegovog braka, u pravu je što želi da pokuša u tom smeru. Najbolje je da to prihvatite i da mu poželite sreću, nego da se nadate da će se stvari promeniti.

Nemojte da dozvolite sebi da čekate jer mnogo vremena može proći. Nemojte ga više kontaktirati. Da, ovo može boleti izvesno vreme, ali svoju pažnju usmerite na sebe i svoju dobrobit. Kad napravite prostor, nova osoba će ući u vaš život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    19. jul 2020 | 23:58

    Sta li si pa ocekivala? Cuj zaljubila se, a njemu kao lose u braku...to svi pricaju draga moja, a pred zenama male mace...

  • On nije kao moj bivsi muz

    20. jul 2020 | 09:18

    Sreca se ne stvara na taj nacin lutko. Nadji sebi slobodnog.

  • Zanna

    20. jul 2020 | 09:19

    Ako se kojim slučajem i udaš za njega, kad brak uďe u kolotečinu i tebi će se pojaviti " treća" koja će ga fascinirati a ti ćeš biti dosadna žena koja ga čeka kući, ne da mu razvod i kvari njegove planove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA