Lekari ih zovu čudom: U braku su 61 godinu, a evo kako su ljubavlju zajedno pobedili korona virus

Priča o vremešnom bračnom paru koji je pobedio koronu oduševila je svet!

  • 1
Majkl i Džilijen Inglend foto: Facebook/Leicester's Hospitals

91-godišnji Majkl Ingland i njegova 88-godišnja supruga Džilijen iz Lestera proveli su tri nedelje u bolnici gde su se lečili od korona virusa.

Prema rečima osoblja ove bolnice, Majkl se svakog jutra oblačio kako bi mogao da ode do sobe u kojoj je njegova supruga. Ona je, s druge strane, svaki dan radila jutarnju gimnastiku i jedva čekala da je suprug poseti.

Naime, njih dvoje su već 61 godinu u braku, a čak su i tokom lečenja poštovali svoje rituale, te su se zajedno šetali bolnicom držeći za ruke i pili čaj.

Medicinski radnici ganuti njihovom ljubavlju dozvolili su im da imaju i zajedničke obroke, te da sopstvenom ljubavlju pomognu sebi u izlečenju.

Jedan od njihove trojice sinova, Rasel bio je jako uplašen za vremešne roditelje.

Štaviše, kada ih je dovezao u bolnicu Majklovo stanje je bilo ozbiljno, pa je porodici u jednom trenutku saopšteno da mu je ostalo još 48 sati života.

- U glavi mi je bilo samo da želim da ostanem sa Džilijen. Dok sam bio u bolnici ništa nisam propuštao jer sam mogao i dalje da je viđam svakog dana - rekao je on za britanske medije.

Verovali ili ne, prema rečima lekara njihova ljubav bila je pravo čudo! Oni su prošlog petka otpušteni iz bolnice i zvanično su izlečeni.

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • All we need is love!

    20. jul 2020 | 15:26

    Koliko su samo slatki! Eto jos jednog dokaza da nam je samo ljubav potrebna. Odusevljena sam kako su na zapadu lekari ujedno i psiholozi. Oni su to prepoznali i dozvolili im da se vidjaju, setaju zajedno... U Srbiji im ne bi dozvolili da provire do drugog. Svako moze sebe da izleci jakom voljom. A pokretač volje je upravo ljubav. Svaka cast za baku i deku i neka pozive jos dugo zajedno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA