"Otkrila sam da me momak varao 6 meseci pre našeg venčanja. Sve vreme sam ignorisala ove znakove"

Jedan konkretan dokaz dao joj je vetar u leđa da smogne snage i prekine vezu

  • 7
Devin Foto: Printskrin Instagram/diybreakup

Devin Alen (31)  iz Velike Britanije je otkrila da je njen verenik varao šest meseci pre njihovog venčanja, te je rešila sa svima da podeli svoju priču kako bi upozorila i druge žene da ne ignorišu pojedine signale.

Nakon kraha emotivne veze, Devin Alen je pokrenula internet sajt Diy break up na kome otvoreno piše o muško-ženskim odnosima, raskidima, razvodima, nepoverenju i drugim problemima u vezi, a zatim je i otkrila kako je bila žrtva prevare.

- Sa bivšim verenikom sam bila oko šest godina, a tri meseca pre venčanja otkrila sam da me vara. To je radio šest meseci - kazala je žena na Tik Tok snimku.

- Njegove tekstualne poruke slučajno su se sinhronizovale sa mojim laptopom, a ja sam na njegovoj momačkoj večeri saznala da šalje iste poruke i meni i svojoj ljubavnici. Doslovno je kopirao i slao nam iste tekstualne poruke -  ispričala je nesrećna žena.

Međutim, Devin je i ranije sumnjala da je njen verenik neveran. Posebno je postala nepoverljiva kada je videla da su mu na telefon stigli snimci golih ženskih grudi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 𝒹𝒾𝓎 𝙱𝚛𝚎𝚊𝚔𝚄𝚙 (@diybreakup) on

Iako je ovo bio jasan znak za uzbunu, nekadašnji partner ove žene je sačuvao broj svoj ljubavnice pod imenom svog najboljeg prijatelja - i uverio je da se njegov prijatelj hvali aferom.

- Rekao je da njegov prijatelj vara svoju partnerku sa jednom devojkom sa kojom je išao u srednju školu, i da mu je on poslao video snimke. Naravno, verovala sam mu. Nisam zahtevala dalje objašnjenje - ispričala je.

Štaviše, Devin se prisetila kako su njenog nekadašnjeg verenika ona i prijatelji uhvatili kako dodiruje butinu druge žene u baru - ali on je pobegao u kupatilo pre nego što je ona mogla da mu se suprotstavi.

- Nisam želela da mu to kažem u tom trenutku jer nisam želela da eksplodira i da me osramoti pred mojim prijateljima što, kada gledam unazad, predstavlja još jedan ogroman alarm za uzbunu -rekla je.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 𝒹𝒾𝓎 𝙱𝚛𝚎𝚊𝚔𝚄𝚙 (@diybreakup) on

Kad je kasnije pokušala da mu skrene pažnju na ovaj problem, njen bivši je tvrdio da ga ona špijunira i kazao joj je da ne može da bude u braku sa osobom koja ima problem sa poverenjem

A ako to nije bilo dovoljno loše, njen bivši je čak odbio da je odvede u bolnicu kada nije mogla da prestane da povrća - i optužio ju je da traži pažnju.

Devin se jednog jutra probudila sa užasnom mučninom, a njen partner je otišao da igra golf. Na kraju ga je ubedila da se vrati i da je odvede u bolnicu, ali je potom stao da bi kupio da jede u restoranu brze hrane.

razvod, raskid, preljuba Foto-ilustracija: Pixabay

- Povraćala sam kroz prozor, a on se nije obazirao - prisetila se.

Kad su stigli u bolnicu, Devin bivši je i dalje govorio da sve glumi i svaljivao je krivicu na nju.

- Nastaviću da delim priče o stvarima koje su se dešavale u našem odnosu kako bi pokazala drugim ljudima da postoje određene stvari koje ne treba da tolerišu - ističe ova hrabra žena.

Nakon što je pročitala poruke koje je njen bivši slao drugoj ženi, ovaj konkretan dokaz dao joj je vetar u leđa da smogne snage i prekine vezu - i svadbeno venčanje zameni koncertom Bijonse i putovanjem u Las Vegas sa svojim drugaricama.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. jul 2020 | 22:10

    Danas je tesko pricati ko je vjera a ko nevjera.jer svi varaju,samo je pitanje ko ce koga prvi uloviti pa traziti razloge da jedno drugo napuste i pocnu vezu sa predjosnjom tajnom kojom su krisom sakrivali na razne nacine

  • 👵

    22. jul 2020 | 08:09

    Budi sretna sto si na vreme shvatila, a ne godinama u bolu volela...

  • nikolas

    22. jul 2020 | 08:28

    MUSKARCI VAS NECE PREVARITI SAMO NA PUSTOM OSTVU I OBRATNO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA