≫ 

"Intimne odnose uvek imam sa partnerima koji mi nisu privlačni. Zašto to radim?"

"Mislim da se namerno samosabotiram..."

  • 3
Žena Foto-ilustracija: Pixabay

Ima 20 godina i njen seksualni život je frustrira...

- Neprestano upoznajem momke koji mi nisu privlačni – ni fizički, ni na bilo koji drugi način. Mislim da to činim iz razloga što se plašim ocenjivanja i osude onoga ko bi mi bio privlačan – ispovest započinje devojka koja je želela da ostane anonimna.

- Baš zbog ove prakse, sve manje mislim o seksu. Ne osećam se dobro nakon čina, i liči mi da mi se smanjuje potreba za intimnim odnosima. Jednostavno ne mogu da se "nateram" da upoznam nekoga ko mi je zaista privlačan.

Mislim da se namerno samosabotiram, i da iz tog razloga izlazim sa momcima koji su mi neprivlačni. Možete li da mi kažete zašto je to tako? – pita nas.

Odgovor: Zaslužujete da se osećate sigurno i samouvereno u svojoj seksualnosti, i da imate partnere sa kojim istinski intimno uživate. Veoma ste mladi, na samom početku seksualnog života, i razumljivo je da treba da eksperimentišete sa različitim ljudima i situacijama.

Međutim, postoji i mazohistički element u tome što radite, i važno je da se više brinete o svom telu i umu. Pojedini ljudi upadaju u ovaj začarani krug jer trpe društveni pritisak da imaju seks sa strancima pre nego što su spremni. Ne morate to da radite.

Ispitajte koren svoje samomržnje i ne dozvolite da to kontroliše vašu seksualnost. Ne dopada vam se način na koji se ponašate, pa ga jednosavno promenite. Ako vam nije do intimnog odnosa sa dotičnom osobom, samo se okrenite i idite.

Pokušajte da svoj pristup okrenete ka tome da upoznajete muškarce sa kojima biste možda ostvarili iskrenu ličnu vezu, koja može, ili ne, dovesti do seksualnog odnosa kad ih bolje upoznate.

U toku vremena, stećićete dovoljno samopouzdanja i samopoštovanja, pa ćete prizvati istinsku želju i požudu prema kojoj ćete delati.

Video: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cvećka

    28. jul 2020 | 06:15

    Gde srljaš, mala?! Imaš tek 20.god,pobogu!Uživaj u životu i mladosti, koji djavo jurcaš u valjanje sa ko zna kime, naravno da se posle osećaš iskorišćeno i bedno?!Budi cvet, redak i mirisan a ne iskorišćena krpa koja zaudara na jeftinoću.

  • Devica

    28. jul 2020 | 01:37

    Intimne odnose imam samo sa uspesnima u svom poslu. Emocije crpim od prijatelja.

  • Maja

    29. jul 2020 | 15:06

    Meni je svaki muskarac privlacnan, cak i kad nije lep moze da ima neki seksepil, cak me nekad i vise napale oni ruznjikavi kad ih vidim napaljene. Da li je problem u meni, ili je ipak problem u ovoj devojci kojoj nisu privlacni ti sa kojima spava?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA