Branko iz Kraljeva je nezasit. Neprestano fantazira o svojoj supruzi i posle 20 godina braka

Strast ih nije napustila...

  • 34
Intima, intimni odnos, seks, ljubav, sreća, nežnost

Foto: Shutterstock

I posle 20 godina braka, Branko (48) iz Kraljeva ne može da odoli svojoj supruzi (45). Kaže da ga i dalje neverovatno privlači, jer veći deo dana, kad su oboje na poslu, provodi fantazirajući o njoj...

- Imam zahtevan posao, pa u svakom trenutku pauze razmišljam o njoj. Srećom, seks upražnjavamo barem nekoliko puta sedmično i veoma sam zadovoljan, jer nas iskra strasti nije napustila – ističe Branko.

- Naravno, imam razumevanja kad njoj nije do toga. Znam da ponekad mogu biti zahtevan. Iskreno, što se mene tiče, mogao bih da imam seks svaku noć. I moja supruga je puna strasti, ali ne toliko kao ja, ponekad mi zamerajući da volim samo njeno telo. Iskreno, ponekad ne znam koji je pravi odgovor na to pitanje.

Nikad ne fantaziram o drugim ženama, niti gledam pornografiju. Zavodljive fotografije svoje supruge me uzbuđuju više nego bilo koje stranaca preko interneta. Ježim se od pomisli na njen menstrualni ciklus, jer često mislim da neću izdržati. Međutim, nikad nisam pomislio da je prevarim. Prva noć nakon ciklusa je čist blagoslov.

Imam nekoliko hobija, ali smatram da mi oni samo odvraćaju misli od moje prave strasti. Isto tako ponekad ne volim svoj posao jer me čini umornim za seks.

Da li mislite da sam zavisan od seksa ili je ovo normalno stanje? Većina mojih prijatelja nema taj „problem“, jer seks upražnavaju u proseku jednom mesečno i to im je, izgleda, dovoljno... – završava Branko.

Da li je Branko zavisan od seksa? Da li je retkost što ga i nakon dve decenije supruga toliko privlači? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    2. avgust 2020 | 21:27

    Branko nije zavistan... Vec i dalje voli i postuje suprugu.. Sto je to sve veca retkost u zadnje vreme.. To je prelepo i svaka cast zbog toga..

  • Jadna ja

    2. avgust 2020 | 22:39

    Ja nastam o mom mužu ali on tesko dođe do kreveta.lakše ga ugurati u kladionici nego u krevetu.oboje srednjih godina ali oduvek jadničko bio kilav za to.ne samo sAmnom nego i sa drugim devojkama.prosto mi ga žao

  • Mirko

    2. avgust 2020 | 21:15

    Ja nisam toliko u braku, 12,5 godina, ali obožavam svoju ženu.. Nema pametnije, lepše i zgodnije žene za mene.. Naspram nje sve su mi smešne.. I ne skidam se sa nje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA