Verovali ili ne, muškarci i žene koji pričaju ovim jezikom su najprivlačniji: Da li ste iznenađeni?

Izabran je najseksi akcenat na svetu

  • 3
Flert Foto: Pexels / Andrea Piacquadio

Akcenat može da bude veoma seksi, te ne čudi zašto su mnogi istraživači proučavali uticaj naglaska na privlačnost između ljudi.

U anketi koju je sproveo vodeći britanski dejting sajt dejting sajta "Illicit Encounters", za "najseksi" akcenat kod žena izabran je nemački, a kada je reč o muškaracima na prvom mestu se nastao škotski.

U istraživanju je učestvovalo 2.000 ljudi, a utvrđeno je da se 72 odsto korisnika dejting aplikacije smatra da je američki akcenat najmanje privlačan.

Takođe, istraživanje je otkrilo da je čak 62 odsto ljudi koji su učestvovali u anketi odbilo osobu jer im se nije dopao njen akcenat.

Osim toga 24 odsto korisnika aplikacije je priznalo da su bili na sastanku sa nekim koga nisu razumeli zbog specifičnog naglaska.

Ljubavni par Foto: Pixabay

- Izgleda da francuski više nije jezik ljubavi, Britanci više vole nemački i škotski. Nisam iznenađen da će Nemice najverovatnije pobuditi maštu Engleza. To je dominantan, hladan jezik koji ima određene specifičnosti. Kada je reč o škotskom akcentu on je očaravajući - kazala je Džesika Leoni iz kompanije "Illicit Encounters".

Da li se vama dopadaju nemački i škotski naglasak?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    18. avgust 2020 | 15:23

    nemcki pogotovo kad ga cujem digne mi se kosa na glavi

  • Mara

    18. avgust 2020 | 19:08

    A dje je Vranje😂😂pa oni imaju najači akcenat😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA