≫ 

"Moj suprug već pet godina ne spava sa mnom. Kaže da sam previše debela"

Da li ova žena treba da ostavi svog supruga?

  • 39
Mlada gojazna devojka Foto-ilustracija: Shutterstock

Anonimna žena se putem australijskog internet portala „news.com“ požalila da njen suprug već pet godina ne želi da ima seksualne odnose sa njom.

Žena, koja nije želela da otkrije svoj identitet, napisala je da njen muž izbegava svaki dodir, a razlog zašto je konstantno odbija je njen višak kilograma.

Nesrećna žena je potražila savet od seksologa Ajzaja Mekimija koji redovno odgovara čitaocima ovog portala. Pitala ga je da li treba da ostavi svoju drugu polovinu.

- Moj muž kaže da ga više ne privlačim, jer sam se ugojila nakon što smo dobili decu.Kaže da hrčem jer imam višak kilograma i da ne može da ima normalan san. Kaže mi da verovatno ne mogu tokom noći normalno da dišem zbog svoje težine - napisala je.

Kada god pokuša da izazove naklonost ili interesovanje svog supruga, on je odgurne od sebe.

Čak i ako pokušam da ga dodirnem za ruku, on se povuče. Pokušavam da ga zagrlim, on me ne primećuje. Tako sam usamljena. Molim vas, pomozite - dodaje.

Nakon čitanja njene poruke seksolog je napisala da postoje opravdani razlozi za razvod, ali je posavetovala ženu da bi ipak trebalo sa suprugom da razgovara o problemima.

Stručnjak smatra da muž "projektuje svoje lično nezadovoljstvo" na ovu ženu. Da bi prevazišli ovu barijeru, bilo bi korisno da posete bračnnog savetnika.

- Ako on ne želi da posetite bračnog savetnika, onda vam ne ostaje mnogo izbora. Jasno je da ne možete ostati u ovokvom odnosu jer će on polako uništiti vaše samopouzdanje i vašu sreću - istakala je seksolog Ajzaja Mekimija.

Šta biste vi uradili u ovoj situaciji? Pišite nam u komentarima!

Video: Kako prepoznati nasilje kod partnera, pre nego što bude prekasno?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    19. avgust 2020 | 10:13

    Glupa zena ,pet godina sluskinja,ili nadji drugoga ili bezi od njega bez vozne karte,Koga briga jesi li debela ili nisi, on hoce da mu kuca bude u redu ,ozenjen ,svoje zadovoljstvo trazi na drugom mestuDobra tema ako ti je muz homo à ti si mu paravan

  • Uhu

    19. avgust 2020 | 11:59

    Smrsaj zeno I onda kreni sa nabijaniem rogova.Pa dokle izdrzi.

  • Ja

    19. avgust 2020 | 10:13

    Iza TOGA STO je izbegava se krije NESTO drugo....Da je U PITANJU bila PRAVA ljubav NEBI reagovao Tako ...Pomogao BI majci svoje dece i pruzio bi podrsku ... Takav ne zasluzuje da ostane sa njim !!!! Smrsala bih ZBOG SEBE I NASLA NEKOG DRUGOG !!!! JEDINO TO JE KONTRA I ONAJ ZENSKI INAT BIH ISKORISTILA ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA