≫ 

Dečko ju je konačno zaprosio, pa je ubrzo napustio: "Da li sam u nečemu pogrešila?"

"Oduvek smo imali odnos pun razumevanja i brižnosti, pa sam, naravno, bila oduševljena kad me je pitao da se udam za njega"

  • 2
žena plače tužna žena Foto: Pixabay

Iako ju je zaprosio prošlog meseca, njen dečko je ipak odlučio da je napusti.

- Imam 29, a on 34 godine. Bili smo deo istog društva, a bili smo u vezi četiri divne godine – kaže mlada žena koja je želela da ostane anonimna.

- Oduvek smo imali odnos pun razumevanja i brižnosti, pa sam, naravno, bila oduševljena kad me je pitao da se udam za njega. To se desilo na krovu zgrade gde smo se i prvi put upoznali na rođendanskom slavlju zajedničkog druga.

Zaista sam bila presrećna. Odmah sam sa drugaricama počela da razgovaram o svadbi i da u svojoj glavi pravim buduće planove. Međutim, sve se promenilo kad mi je posle dve sedmice rekao da ipak ne želi da se venčamo.

Rekao mi je da se zapravo plaši bračnih obaveza i posvećivanja jednoj osobi do kraja života. Bila sam zgranuta…

Ne razumem šta je moglo da se desi. Da li sam ja u nečemu pogrešila? Da li je upoznao drugu? Rekao mi je da me voli, ali da mu se čini kao da smo dva prijatelja koji žive zajedno. Šta da radim? – pita nas.

Odgovor: Verovatno je sam čin prosidbe u njemu izazvao loše asocijacije o posvećivanju i obavezama. Kakav su odnos imali njegovi roditelji? Ako nije bio srećan, moguće je da se plaši ponavljanja istog.

Ako kaže da se oseća kao da živi sa prijateljem, pitamo se da li je sve u redu u pogledu seksa? Možda u tome leži problem? Savetujemo da otvoreno porazgovarate o tome s njim. Ako nije to posredi, recite mu zbogom i nastavite svoj život.

Video: Suze i neverica: Pilot zaprosio devojku u vazduhu i izgovorio joj ove predivne reči

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄

    23. avgust 2020 | 20:54

    Nestabilan i neodlučan i ne treba ti takav. Idi dalje

  • Mara

    23. avgust 2020 | 22:46

    Pa to su ti tipovi muskaraca koji se plase da imaju odgovornost. Bolje sto te je sad ostavio., na prvoj prepreci bi ukapirala da je on u stvari nesposoban za brak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA