≫ 

"Muž me je prevario i mene krivi zbog toga"

Kako biste vi reagovali u ovakvoj situaciji?

  • 30
brak, kriza, razvod, problemi u vezi, prevara, briga otuđenost tuga Foto: Shutterstock

Jedna 40-godišnja žena je nedavno podelila svoju šokantnu priču na britanskom portalu "Miror". Naime, njen muž je posle 10 godina braka prevario, a nju je okrivio zbog toga što je imao aferu.

Muž je rekao da je njihov brak bio dobar sve dok se nisu pojavili finansijski problemi. Iako su prebrodili taj period, njihov odnos se bitno promenio.

- Nakon što smo prebrodili krizu primetila sam da razmenjuje poruke sa drugom ženom. Kada sam tražila objašnjenje on je odmah priznao da ima aferu.  Očekivala sam da se izvini ili da me moli da ostanemo zajedno, ali umesto toga, on je mene optužio - ispričala je anonimna žena.

Muž je rekao da mu smeta što žena stalno postavlja decu na prvo mesto, i da se ne seća kada su poslednji put imali odnose.

- Istina je da retko vodimo ljubav, ali sam brižna prema njemu a ne tako hladna kako on to želi da predstavi. Samo mislim da smo imali teške trenutke i to je prvi put da je naš brak imao krizu - ispreičala je.

Bračni par je ostao zajedno, ali žena traži savet kako da se odnosi prema svom suprugu od sada.

Problem u braku, impotencija, par u krevetu Foto-ilustracija: Shutterstock

- Još uvek smo zajedno, a on je završio priču sa tom drugom ženom. Želim da naš brak funkcioniše, ali on i dalje deluje ogorčeno i besno na mene, kao da sam ja kriva za sve što se dogodilo. Možete li da mi pomognete?

Bračna savetnica Kolin Noa je odgovorila na pitanje ove žene.

- Retko je da jedna stvar ili jedna osoba odgovorna za prekid intimnih odnosa, a afera je obično simptom, a ne uzrok. Međutim, nije fer da on prebacuje krivicu na vas kada je on taj koji je imao aferu i ako je ogorčen i ljut, neće doći do proboja. Mora biti spreman da se otvori i uloži napor, a ako to ne učini, vi ne možete sve popraviti sami -  odgovorila je Kolin.

- Ako zaista želite da radite na braku, onda ćete morati da uđete dublje u svoje probleme. Terapija može da pomogne, ali, opet, on mora biti voljan da se bavi vašim problemima. Druga opcija dok ste u pat poziciji bila bi da provedete neko vreme odvojeno da biste razmotrili da li ovaj brak može ponovo da funkcioniše - glasio je njen savet.

- Mislim da će vam biti teško da napredujete ako se ne suočite sa problemima. Vaš suprug mora da prihvati određenu odgovornost za ono što se dogodilo - dodala je bračna savetnica.

Video: Audio snimak koji je razbesneo svakoga ko ga je preslušao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oko za oko

    29. avgust 2020 | 21:35

    Prevari i ti njega, pod izgovorom da je on kriv 😁

  • Maca Božić

    29. avgust 2020 | 22:39

    Prošla kroz taj period. Opet će isto uraditi, i opet... Izvlači se iz te situacije, on je kukavica, lažov i prevarant. Veruj mi, nema sreće od njega.

  • Maria

    29. avgust 2020 | 21:52

    Ja zaista ne mogu da shvatim kako muskarci zaboravljaju ono najjednostavije-da razgovaraju!Da otvoreno priznaju kako im odredjena stvar smeta.. ili fali, sta god to bilo. Razgovarajte sa svojim partnerkama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA