≫ 

"Suprug me seksualno nikad nije privlačio. Da li bi bilo pogrešno da imam aferu?"

"Kad bih s njim o tome pokušala da razgovaram, rekao bi mi da kod njega nema ničeg pogrešnog i da bih se opustila kad bismo to radili češće..."

  • 17
Muškarac, žena, krevet, svađa, rasprava Foto: Shutterstock

- Volim seks. U braku sam 15 godina, ali me suprug nikada nije seksualno privlačio. Lepo se družimo sa naše troje dece, podržavamo jedno drugo i imamo mnogo prijatelja, ali seksualno se ne poklapamo – ispovest započinje žena (45) koja je želela da ostane anonimna.

- Njegovo telo mi nikad nije bilo privlačno. Nikad me nije uzbudio. Nismo imali seks dok smo bili u vezi, već smo čekali da to učinimo u braku. Nije mi palo na pamet da će biti toliko loše. Za 14 godina sam s njim doživela jedan ili dva orgazma. Lažirala sam ih dok nisam shvatila da to nikome ne pomaže. On je mnome intimno oduševljen, a to me nervira jer nikako nije obostrano.

Kad bih s njim o tome pokušala da razgovaram, rekao bi mi da kod njega nema ničeg pogrešnog i da bih se opustila kad bismo to radili češće. Međutim, dok smo u krevetu, morala bih da mu kažem šta da radi i na koji način, i to je počelo da me zamara.

Nedavno sam naletela na svog bivšeg dečka i sama pomisao na njega pokreće osećanja kojih ne mogu da se otresem, tako da sam danas nezadovoljna, seksualno isfrustrirana, ljuta i razmišljam o preljubi. Šta da radim? – pita nas.

Odgovor: Jasno vam je da su ljubavne afere uvek rizične za svakog uključenog. Jasno vam je i da ste udati za nekoga ko vam je fizički neprivlačan, pa preuzmite odgovornost povodom toga.

Kad seksualna privlačnost ne postoji u braku, uglavnom se ni ne razvija u toku vremena. Nije ni čudno što vas viđanje bivšeg podsetilo na ono šta propuštate. Međutim, niste nam objasnili zašto se sa suprugom niste upuštali u intimnost pre braka?

Istražite vaša najdublja osećanja i motivacije sa stručnim licem, jer će vam to pomoći da steknete detaljni uvid u svoj život kako biste pronašli odgovore. Samo vi možete odlučiti šta je bitno za vas i pronaći način to da sačuvate.

Video: Evo ga go beži švaler što ga je poterao maler

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mery.Loo

    1. septembar 2020 | 07:42

    Da nije menjala partnere, verovatno bi i sa mužem bila zadovoljna.

  • Pera

    1. septembar 2020 | 09:44

    Potpuno Vas razumem gospodjo. I ja ne privlačim svoju ženu, pa sam stalno u potrazi za ženama koje privlačim. A moja žena, eno je, opet piše Telegrafu...

  • Čiča

    1. septembar 2020 | 06:59

    Zašto si se udala?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA