≫ 

"Spavao sam sa bivšom koja sad preti da će sve reći mojoj novoj devojci. Šta da radim?"

"Naš odnos sam raskinuo porukom, jer mi je bilo jasno da naša veza postaje ozbiljna..."

  • 37
Zlostavljanje, zlostavljani muškarac Foto-ilustracija: Shutterstock

- Imao sam sjajan seks sa svojom bivšom devojkom. Desilo se neplanirano, a ona sad želi da ponovimo. Preti da će sve reći mojoj novoj devojci ako se ne povinujem – ispovest započinje muškarac (33) koji je želeo da ostane anoniman.

- Sa bivšom sam bio u vezi kad smo bili kolege u istoj firmi. Kad smo raskinuli, promenio sam i posao, pa je nisam video narednih pet godina. Nedavno smo naleteli jedno na drugo. Tri godine mlađa od mene, i dalje izgleda odlično, pa mi je bilo drago što i dalje vodi računa o sebi.

Naš odnos sam raskinuo porukom, jer mi je bilo jasno da naša veza postaje ozbiljna. Slomio sam joj srce, a otkaz u firmi je dala pre mene. Mnogo mi je bilo krivo zbog toga.

Kad sam je sreo, rekla mi je da je sad udata i da ima dvogodišnjeg sina. Rekla mi je i da joj kuća blizu i da ima problem sa bojlerom, pa me je zamolila da ga pogledam. Budući da se time bavim, odmah sam prihvatio.

Kad sam ga popravio, rekla mi je da mi je dužna. Okrenuo sam se i video da je skinula brushalter. Znam da ovo zvuči glupavo, ali nisam imao snage da je ponovo odbijem, a i izgledala je veoma privlačno. Sin joj je bio u školi, muž na poslu. Sjajno smo se proveli, ali sam joj rekao da to nećemo moći da ponovimo. Izgleda je tužno, ali je prihvatila.

Neposredno pre toga, počeo sam da se viđam s jednom devojkom za koju sam i dalje ubeđen da je ona prava. Kad je započela pandemija, predložila mi je da počnemo da živimo zajedno, što smo i učinili.

Međutim, sad mi bivša šalje poruke i preti kako će sve reći mojoj devojci ako ne budem ponovo s njom spavao. Rekao sam joj da bih u tom slučaju sve preneo njenom suprugu. Tad se povukla, ali je zaista mrzim zbog onoga što mi je priredila, a mrzim i sebe. Da li bi trebalo sve da kažem svojoj devojci? – pita nas.

poruka, raskid Foto: Pixabay

Odgovor: Morate preuzeti svoj deo odgovornosti, znajući koliko vas je bivša volela. Izgleda nam da je emotivno ranjiva.

Recite bivšoj da ste oboje pogrešili i, kako oboje imate partnera, kažite joj da zaslužuje da bude okružena ljubavlju i poštovanjem. Preljuba je pogrešna i vreme ne možete vratiti unazad.

Ako postoji šansa da će se bivša obratiti aktuelnoj devojci, možda je bolje da je preduhitrite. Sadašnjoj devojci stavite do znanja koliko vam znači i kako želite da vaša veza bude stabilna i puna ljubavi i poverenja.

Video: Osveta dečku preljubniku: Uhvatila drugaricu za ruku i poslala mu ovu sliku

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CVJ

    31. avgust 2020 | 19:28

    Kako dvogodišnji sin može uveče da bude u školi dok on popravlja bojler a mama čeka gola u brusu!?!? Hm hmm

  • Čiča

    31. avgust 2020 | 20:00

    Taj što izmišlja te priče je strašno loš pisac.

  • Zvezdan

    31. avgust 2020 | 20:29

    Lazes samog sebe ja za 26 godina braka nikad nisam prevarijo zenu a mogao sam 1000 puta jos vozim kamijon ne znas ti sta je prava ljubav ko god vara sotonin je sluga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA