≫ 

Najbogatija pevačica na svetu, a nikad niste čuli za nju: Jedan susret joj je promenio život

Najbogatija je pevačica u Engleskoj, imućnija od pop zvezde Adel, glumice Salme Hajek, kao i spisateljice Džej Kej Rouling...

  • 6
Kirsti Bertareli Foto: Printskrin Jutjub/Kirsty Bertarelli

Kirsti Bertareli (49) je bivša misica, muzičarka i filantrop, a njeno bogatstvo se procenjuje na oko 9,2 milijardi funti. Mediji su je prozvali najbogatijom ženom na svetu...

Bivša Miss Velike Britanije Kirsti Bertarelli je 1971. godine rođena u Oultonu, u Stafordširu, a njena životna priča intrigira mnoge...

Kirsti je u tinejdžerskim godinama postala misica, a u dvadesetim je prvi put uplovila u muzičku industriju. Osim pevanja, počela je da se bavi pisanjem tekstova.

U međuvremenu, 1997. godine, kada je imala 26 godina, upoznala je svog budućeg supruga Ernesta Bertarelija na večeri u Sardiniji.

On je već tada bio najbogatiji čovek u Švajcarskoj, te je bio veoma poželjan među ženama.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @kirstybertarelli on

- Bilo je toliko devojaka koje su želele da budu s njim i mislim da sam mu ja predstavlja pravo osveženje - rekla je za britanski Telegraf.

Godina 2000. bila je prelomna za Kirsti jer se tada udala za Ernesta.

Ernesto ju je zaprosio dok je svirala grupa Mariači iz Meksika. Kada je bila na medenom mesecu, tačnije safariju, zatrudnela je sa ćerkom Kjarom, koja sada ima 18 godina. Kasnije je dobila Falka, sada 14-godišnjeg dečaka, i Alka 12-godišnjaka.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @kirstybertarelli on

U 2000. godini postala je i najbogatija žena u Velikoj Britaniji. Na tome se u velikoj može zahvaliti svom suprugu Ernestu, najbogatijem čoveku Švajcarske.

Par poseduje čitav niz luksuznih nekretnina od Italije gde su se upoznali, preko Londona, pa čak i skijalište u Švajcarskoj.

Uprkos neverovatno užurbanom stilu života, Kirsti insistira na tome da su Ernesto, ona i njena deca „veoma bliski“.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @kirstybertarelli on

- Ernesto i ja smo uvek kod kuće i vaspitavamo decu. Svakog jutra pripremamo im doručak - rekla je u jednom intervjuu.

Ona uglavnom sa suprugom i decom putuje po svetu u svojoj jahti od 160 miliona dolara, koju je dobila od supruga. Mediji pišu da je Ernesto za njen 40. rođendan napravio je žurku koja ga je koštala 2.000.000 dolara.

Ernesto Bertareli bio je bogat čovek od rođenja, jer je nasledio farmaceutsku kompaniju od svog dede. Za deset godina, od 1996. do 2006. godine, kompanija se utrostručila.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @kirstybertarelli on

Video: Kajli Džener sve što dodirne pretvara u pare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA