Voli svoju devojku, ali ne može da prihvati njenu bogatu seksualnu prošlost

" Pokušao sam da joj objasnim da me boli kad mi o tome priča..."

  • 11
Muškarac, žena, krevet, svađa, rasprava Foto: Shutterstock

Ima 24 godine i početkom januara je sreo divnu devojku koja mu je život oplemenila...

- Spavao sam samo sa jednom devojkom pre nje, ali mi je nedavno rekla kako je imala seks sa blizu 20 muškaraca, uključujući jednog u istoj noći kad smo se upoznali, a flertovala je i sa velikim brojem drugih. Pojedini su joj bliski prijatelji sa kojima se redovno viđa – kaže nam momak koji je želeo da ostane anoniman.

- Pokušao sam da joj objasnim da me boli kad mi o tome priča. Međutim, ona se tad naljuti i ne javlja mi se dok joj se ne izvinim. Kaže mi da deo njene ličnosti podrazumeva prirodno flertovanje i da ne želi da se oseća sputanom i da se pravi da je drugačija u cilju "veće adekvatnosti" u našoj vezi. Ipak, čini mi se da saoseća sa mnom. Čak ću uskoro upoznati i njene roditelje.

Osećam se rastrzano. Dosad nisam "kliknuo" ni sa kim, i mislim da sam zaljubljen u nju. Brinem se da me očekuje razočaranje, mada se vodim filozofijom da je bolje da sam voleo i izgubio. Kako da zaboravim na njenu prošlost budući da se mnogo od toga ogleda u njenom trenutnom ponašanju? – pita nas.

Odgovor: Kad smo u prvoj ozbiljnijoj vezi, mislimo da se naši partneri više ne čuju sa svojim bivšima; da se raziđu i da je to – to. Kako godine prolaze, postajemo zreliji, pa iskustvom steknemo određeni uvid u to kako veze funkcionišu. Situacija između vaše devojke i vas je ta da se nalazite u različitim stadijumima svojih seksualnih iskustava.

Ako ste vaspitani tako da mislite da žena ne treba da ima mnogo seksualnih partnera, jasno nam je zašto imate problem. Ali, ako mislite da je seks nešto što je zabavno i da se dešava između dva voljna odrasla partnera, onda broj njenih partnera ne bi trebalo da vam smeta. To treba da ostane u prošlosti, a vi treba da se bavite trenutnom situacijom. Izabrala je vas i uskoro ćete upoznati njene roditelje. To treba da vam kaže da je i ona ozbiljna u pogledu vašeg odnosa. Trebalo bi da joj ukažete više poverenja.

Međutim, ako vas njena prošlost i dalje muči, nemojte mučiti i nju. Prihvatite sebe kakvi jeste i ne pokušavajte drugog da promenite kako bi vam više odgovarao. Normalno je da budete svesni i predostrožni, ali ako tome date veliki značaj, diktiraće vam buduće ponašanje i nećete imati mnogo sreće. I koliko god pričali o njenoj prošlosti – ona se neće promeniti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    8. septembar 2020 | 05:42

    Brate, sve su takve....

  • Natasa

    8. septembar 2020 | 08:22

    Pa nisi sa njom jel je fina i lepa nego sto se dobro j....za to treba praksa. Posto je to vama muskarcima najbitnije onda to moras da prihvatis. Pa 80% muskaraca zeni takve i svi super srecni. Cesto oboje imaju neku varijantu sa strane. One fine, niko nece, one zavrse sa nekim mlakonjama koji su zensko samo na slikama videli. E onda se oni osile pa im silu mana nalaze.

  • Gogo

    8. septembar 2020 | 07:55

    Imas gotov proizvod cepaj samo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA