≫ 

"Ako Melanija želi da ide, neka ide!": Trampov odnos prema prvoj dami SAD zaboleće svaku ženu

"Melanijin i Trampov brak je samo dogovor, jasan i jednostavan", tvrdi nekadašnji advokat prvog čoveka SAD

  • 1
Melanija i Tramp foto: printscreen/youtube/The Independent

Donald Tramp samo je slegnuo ramenima kada je saznao da bi Melanija mogla da ga ostavi zbog navodne prevare, koristio je kćerku Ivanku za šarmiranje muškaraca tokom poslovnih dogovora i kritikovao je izgled svoje kćerke Tifani. Ovo je siže nove knjige "Nelojalan" Majkla Koena, bivšeg ličnog advokata predsednika Sjedinjenih Američkih Država, piše Dejli mejl.

Koen tvrdi da Trampu nije smetala Melanijina reakcija na njegovo navodno neverstvo i ponašao se kao da je njegov treći brak "samo još jedan dogovor".

Tramp je navodno rekao Koenu:

- Uvek mogu da nađem drugu ženu. To za mene nije problem, ako ona želi da ide, neka ide!

Među koricama "Nelojalnog" našla se još jedna užasavajuća priča. Navodno, Tramp se hvalio kako je svoju ćerku Ivanku koristio kao "mamac" da bi odvukao pažnju biznismena sa kojima se susretao jer je procenio da "oni ne mogu da razmišljaju trezveno kada su u Ivankinoj blizini".

Autoritativni "čistač" nepoželjnih svedoka

FBI uhapsio je Majkla Koena 2016. godine jer je porno zvezdi Stormi Daniels platio 130.000 dolara nedelju dana pre izbora; Stormi je pričala da je imala seks-aferu sa Trampom, posle čega je usledio žestok verbalni okršaj između nje i Trampa na Tviteru. Koen je osuđen na tri godine zatvora zbog kršenja pravila finansiranja kampanje i drugih krivičnih dela, ali je letos pušten u kućni zatvor na godinu dana zbog korona virusa.

U ranijim medijskim nastupima Koen je podsetio da se 2007. godine bivši suprug vizažistkinje Džil Hart obratio medijima, tvrdeći da ju je Tramp, tada "samo" milijarder i bez jasno izrečenih pretenzija da se kandiduje za predsednik SAD, maltretirao i seksualno napastovao 1993. godine. Koen je dobio ne baš lak zadatak da pregovara sa Džil koja je demantovala optužbe bivšeg supruga iznete na Trampov račun. Pa ipak, priča je iznova isplivala u javnost vreme Trampove kampanje za predsednika SAD.

Poput čoveka koji "pegla" sve neprijatne situacije, Koen je dobio zadatak da ode do Melanije i objasni kako i Hartova i Tramp negiraju tvrdnje, ali je znao da je na "klizavom terenu".

- Svako od nas je bio svestan prevare, ali smo poštovali nepisano pravilo da nećemo priznati ono što se dogodilo. Znao sam da je znala da je lažem. Melanija je znala sve, ali nije radila ono što bi radila većina žena u njenoj situaciji - naveo je Koen.

U 2011. godini optužbe Stormi Daniels prvi put su se pojavile na Trampovom radaru i Koen, kao Trampov lični advokat, imao je zadatak da i njih "ispegla" i nekom magijom učini da nestanu.

- Siguran sam da Melanija ovo neće dobro podneti. Ne zaboravite da sam oženjen ženom iz Istočne Evrope. One ne praštaju ovakve stvari - prenosi Koen zebnju budućeg predsednika po saznanju da će Stormi izaći u javnost.

Kada je Stormi utihnula, Tramp je, navodi Koen, pogledao njenu fotografiju i prokomentarisao kako je tužno što je producenti "The Apprentice", čiji je on tada bio domaćin, neće pozvati kao gosta.

- Čoveče, bila bi sjajna za gledanost. I super za mene - rekao je Tramp.

- Ne, ako bi to Melanija saznala - usprotivio se Koen.

"Nikada nije naučio da poštuje žene"

Melania Trump, Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji lični advokat predsednika SAD u knjizi tvrdi da je "znao da će Tramp dovesti zgodne žene u svoj kabinet i nasilno ih poljubiti dok ih ne 'slomi'". Navodi, takođe, da je predsednik najmoćnije zemlje sveta "hvatao žene za obraze, povlačio ih prema sebi i ljubio ih tako da im ostavi moderice na usnama".

- Njegovi stavovi potiču iz drugog doba, on nikada nije shvatio da bi trebalo da poštuje žene. Ako ga ikada uhvate u prevari, a Melanija mu preti da će ga napustiti, neće biti ni uznemiren ni povređen, što je, prepostavljam, znala i sama Melanija. Njihov brak je samo još jedan dogovor, jasan i jednostavan - piše nekadašanji Trampov advokat.

Video: Tramp naredio Melaniji da se smeje: Ona nabacila najkiseliji osmeh na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA