≫ 

"Moj verenik je dobar dečko, ali je prestao da me zavodi, pa sam ga prevarila sa komšijom"

"Nisam odolela iskušenju, a sada sam očajna i ne znam šta da radim"

  • 6
seks, ljubav Pixabay.com

- Moj verenik ima 28 godina, mnogo je dobar, vredan, požrtvovan i pažljiv, i to je razlog zbog kog smo zajedno skoro šest godina. Na početku veze sa njim bila sam presrećna, ali mi je vremenom postalo dosadno. Nikada ne pokušava da me zavede, niti da raspali strasti u spavaćoj sobi. Samo mi kaže da skinem grudnjak kad je raspoložen za seks, a to se ne događa često - žali se devojka (26) koja insistira na anonimnosti.

Iako su se pre godinu dana verili, njegova devojka opisuje zajednički život kao cimerski odnos dvoje starih prijatelja.

- Dečko u kojeg sam se zaljubila doselio se u našu ulicu u martu. Nedavno se razveo i živi sam. Zapravo, ima kućnog ljubimca, ogromnog psa kojeg često izvodi u šetnju. Upoznali smo se tako što je služba za dostavu paketa pokušala da mu dostavi narudžbinu, ali on nije bio kod kuće. Zatekla sam se na ulici kad je stigao kombi, pa sam prihvatila da preuzmem njegov paket, a onda sačekala da se vrati kući, pozvonila mu na vrata i predala pošiljku. Moj verenik je u tom trenutku bio na poslu, a komšija me je u znak zahvalnosti što sam preuzela njegov paket pozvao da uđem na piće. Sedeli smo i ćaskali skoro sat vremena i prijalo mi je što se posle mnogo vremena neko ko je tako zgodan i atraktivan zainteresovao za mene - priznaje devojka.

Ubrzo je, kaže, u gradu proglašen karantin i uveden policijski čas. Ujedno, ona je ostala bez posla, pa je imala sve vreme ovog sveta.

- Trudila sam se da svakog dana, u vreme kada je to bilo dozvoljeno, odlazim u šetnju. Često bih nabasala na zgodnog komšiju koji je šetao svog psa. Ubrzo smo počeli da se dopisujemo; raspitivao se kad ću izaći u šetnju da bismo se sreli napolju. On ima 33 godine i nimalo nije sličan mom vereniku. Ima svoju firmu za veb-dizajn i obožava da vreme provodi napolju, dok bi moj verenik po povratku sa posla želeo samo da leži u krevetu i gleda TV - razočarano kaže.

Jednog dana komšija joj je predložio da, umesto u šetnju, odu kod njega kući.

- Naravno, odmah smo završili u krevetu. Seks je bio brz i neverovatan, jedan od onih koje pamtite čitavog života. U međuvremenu, epidemiološke mere su olabavljene, život je svima postao lakši, ali ja se osećam očajno i izgubljeno. Mislim da volim svog verenika, ali ne mogu da prestanem da mislim na zgodnog komšiju.

Odgovor: Avantura koju ste imali verovatno jeste bila uzbudljiva, ali je u isto vreme bila i visokorizična, posebno što ste završili sa nepoznatim mladićem u vreme pandemije korona virusa. Glavni problem je u tome što se vaša emotivna veza sa verenikom od tada našla na prekretnici. Strasti koje ste razmenili sa komšijom verovatno su vam prijale i iznova probudile vašu seksualnost, ali ne zaboravite - vaš komšija je slobodan i može da se ponaša kako god poželi. Činjenica da je razveden ne znači i da je spreman da odmah uđe u novu emotivnu vezu.

Pazite da ne ostanete bez onoga što vam mnogo znači. Popričajte sa verenikom, recite mu šta vam nedostaje u vezi i dajte mu neko vreme da se potrudi da vas ponovo osvoji. U međuvremenu, izbegavajte komšiju. Ako odlučite da raskinete veridbu, tada će biti potpuno legitimno da proverite šta se nudi u komšiluku...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    14. septembar 2020 | 03:16

    Ma nadji jos jednog komsiju. Jedan je zivot.

  • Radovan

    14. septembar 2020 | 02:29

    Ne znam zasto joj psiholog daje propusnicu za neverstvo. Ipak trebalo bi prvo da prizna vereniku sta je uradila, da ga je prevarila, pa nek on onda prosudi da li hoce, i da li je ona dalje njemu vredna da se on trudi da je ponovo osvaja. To je odraz postovanja prema coveku od koga ocekuje da ulozi svoje fizicke i materijalne resurse, narednih nekoliko decenija za nju i njihovu decu. Pogotovo sto se sada potencijalno otvara mogucnost da je mozda ostala trudna sa komsijom, pa da dete ne bude od njenog verenika. Iskrenost je, sigurno bi se slozio psiholog, temelj svake veze.

  • Milan

    14. septembar 2020 | 10:25

    Ti nisi prava zena za brak tesko ga tvom verenkku sto te upozno da znam koi ti je verenik da mu kazem da te isutira i otera i nadze postenu zenu i osnuje pravi brak....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA