≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Muškarci otkrivaju 6 stvari koje ženu čine neverovatnom u krevetu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ako vas je uvek interesovalo šta je muškarcima najvažnije u seksu sada možete da saznate

  • 2
Seks, seks kod kuće, seks poza, laptop Foto: Shutterstok

Želite da znate šta muškarci smatraju najprivlačnijim kod žena tokom seksa? Zanima vas šta čini jednu ženu "dobrom u krevetu"?

Ako malo uronite u objave na forumu "Reddit" videćete razne odgovore. Naravno, ne može svima isto da odgovara, ali su se pripadnici jačeg pola složili u nekim ključnim stvarima, koje smatraju privlačnim.

Dame, ovo su bili najpopularniji komentari muškaraca:

Entuzijazam

- Entuzijazam je ključan. Takođe, važno je da žena bude otvorena i da komotno možemo da razgovaramo o željama i fantazijama. Potrebno je da se obe strane osećaju sigurno. Ali ključna stvar je entuzijazam - glasio je jedan od popularnijih komentara na tu temu.

Hemija

Seks Foto: Pexels/W R

Mnogi muškarci ne misle da je konkretno do toga šta žena radi u krevetu, već da je dobar seks prosto pitanje hemije između njih.

-  Najbolji seks koji sam imao je bio toliko dobar jer smo se ja i devojka kapirali. Znali smo kome je šta potrebno - glasio je jedan komentar.

Čežnja

Većina muškaraca na "Redditu" se složilo da im prija kada žena pokaže želju i čežnju prema muškarcu, kada mu šapne nešto, ili kada ga nežno dodirne.


Milovanje

Možda će neke žene iznenaditi ali i muškarci vole da se zagrle posle odnosa.

Par u krevetu, sex, seks, romantika Foto-ilustracija: Shutterstock

-  Važno mi je da se devojci sviđa moje telo, i da mi to da do znanja. Takođe, grljenje i milovanje posle odnosa je neverovatno - napisao je jedan momak.

Kreativnost

- Moja supruga uvek pronađe neki nov način da me iznenadi. Neverovatna je kreativna i pažljiva - napisao je jedan čovek.

Očigledno malo mašte nije potrebno samo starijim parovima, jer su i mlađi muškarci podržali ovaj komentar.

Udobnost i komunikacija

Svi smo mi različiti, a to i muškarci vrlo dobro znaju. Dame, momci ne mogu da čitaju vaše misli, i zato vole žene koje im jasno daju do znanja šta im prija, a šta ne.

- Kada je ženi potpuno prijatno, ona se ne stidi da istraži sve aspekte seksa i fizičkog zadovoljstva, to je neverovatno iskustvo. Bitna je zdrava komunikacija između partnera - glasio je jedan komentar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA