≫ 

6 tajni koje je najteže priznati svom partneru: Neobični fetiši su samo jedna od njih

Pročitajte neke od tajni koje su parovi podelili jedno sa drugim

  • 0
ljubav žena mužkarav Pixabay.com

Oslonac svakog uspešnog braka jeste iskrenost i otvorenost. Neophodno je da uključite svog bračnog partnera u svoje probleme kako bi se oni lakše rešili.

Ipak, postoje tajne koje se i najvoljenijoj osobi teško priznaju.

Pročitajte neke od tajni koje su parovi podelili jedno sa drugim:

Neobični fetiš

Različiti stavovi u seksualnom smislu mogu predstaviti veliki problem u životu parova. Ipak, ovu ženu nije nimalo zabrinuo fetiš svoga supruga.

Ljubavni par Foto-ilustracija: Pixabay

- Priznao mi je da više voli debele žene. I dalje mislim da sam jedina kojoj je to ikada otkrio. Rekao mi je da mu je pao kamen sa srca. Da je uvek mislio da je čudan zbog toga. Barem nikad ne treba da se brinem ako dobijem koji kilogram viška - prepričala je jedna dama svoje iskustvo.

Seks sa drugim ljudima

Život u otvorenom braku nekim parovima odlično funkcioniše, ali veome ja tešto prvi put upitati svog partnera da li bi bio spreman na takvu vrstu seksualne avanture.

- Razmišljao sam o tome neko vreme, ali na kraju je priču o tome pokrenula moja supruga. Samo me je jednog dana pitala šta mislim o tome da spavamo i sa drugim ljudima. Iskreno, bilo mi je mnogo drago - priznao je jedan muškarac za "Your tango".

Muškarac tvrdi da, posle 12 godina braka i dvoje dece, više ne osećaju nikakvu strast jedno prema drugome, i da im je seks sa drugim osobama samo dodatno ojačao vezu.

Seks Sex poze pose Foto: Shutterstock

"Ne želim dete"

Ako samo jedna osoba u braku ne želi dete to predstavlja ogromni problem. Međutim, ukoliko par  ima slične planove za budućnost, i nijedan od njih dvoje ne želi da se ostvari kao roditelj, to je sasvim uredu. Ali kako započeti tako ozbiljan razgovor?

- Najiskreniji razgovor koji smo ikada vodili je bio o tome da ni ja ni ona ne želimo decu. Srećom, oboje smo bili na istoj stranici - prisećao se jedan mladić.

Plastična hirurgija

Jedna žena je ispričala koliko joj je bilo teško da prizna svom suprugu da nije izgledala baš isto ovako oduvek.

- Najteža stvar koju sam ikad priznala mužu je da sam imala operaciju nosa, a to niko osim mojih roditelja nije znao. Za mene je to bila velika stvar, ali izgleda da ga nije preterano potreslo - objasnila je ona.

Žena, botoks, inekcija, lepota Foto: Shutterstock

"Svi smo mi ljudi"

Jedna devojka je ispričala da su sve "barijere pale" i prestala je da se stidi pred svojim mužem kada su, jednom prilikom, oboje bolovali od istog stomačnog virusa.

- Posle toga nije bilo tabu tema između nas dvoje. Ali dobro. Ljudi smo - rekla je šaljivo.

Zdravstveni problem

Naravno, morate da budete iskreni prema svom partneru u vezi sa zdravstvenim problemima, ali ova žena je imala malo drugačiju situaciju.

- Morala sam da priznam suprugu da je Daunov sindom česta bolest u mojoj porodici, i da to uzme u obzir ako planira da imamo decu zajedno - rekla je za "Your tango".

Da li ste vi ikada morali da priznate neku veliku tajnu svom partneru i kako je on reagovao? Ostavite svoja iskustva u komentarima.

Video: Baka se združila sa ljubavnicom svog muža, a onda ju je napila tako da je zapamtila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA