"Prevarila sam supruga jer nikada nije mogao da mi posveti pažnju. Oprostio mi je, ali..."

Da li se prevara može oprostiti? Tužna priča jednog bračnog para

  • 8
Seks, sex, preljuba, varanje, afera, par Foto: Shutterstock

- Moj muž je stalno radio i nije pokazivao interesovanje prema meni. Vikende je radije provodio sa prijateljima nego sa mnom. Imamo ćerku koja uskoro puni četiri godine. Morala sam da napustim posao kada se ona rodila jer moj muž ne pomaže ni u čemu oko kuće. Jednog dana mi je sve došlo preko glave i prevarila sam ga - započela je svoju priču žena (27) koja je htela da ostane anonimna.

Žena ističe da njen partner ima zaista dobar posao i da u finansijskom smislu ne oskudevaju ni u čemu, ali da to isto ne može da bude rečeno o njihovom ljubavnom odnosu:

- On je zamenik direktora u jednoj firmi. Kada dođe kući obično je nervozan i ne želi da priča sa mnom. Momak sa kojim sam imala aferu sređuje našu baštu. Ima 31 godinu, mnogo je zgodan i ljubazan dečko. Prijala mi je njegova pažnja posle nekoliko godina kada sam se se osećala zapostavljeno. On je i fin prema mojoj ćerki, za razliku od njenog oca - objasnila je ona.

Devojka je rekla da su njih dvoje postali bliski tako što su svaki dan pričali uz šolju kafe, dok je momak bio na pauzi.

- Jednog dana kad je moja ćerka dremala, poljubili smo se. Bilo je to kao da nas je neko pogurao. Nismo mogli da se zaustavimo i na kraju smo završili u krevetu. Bilo je zaista posebno. Posle toga smo imali odnose svaki put kad nam se ukazala prilika. Čak i nakon što je završio našu baštu, nazvao bi me uveče kad moj suprug nije bio kod kuće. Zaljubila sam se u njega, ali sam morala da prekinem sve zbog moje ćerke.

Bračna svađa Foto: Shutterstock

Žena kaže da su tokom rastanka oboje plakali i da nije bila u pitanju samo fizička privlačnost već ljubav.

- Nažalost, moj suprug je video poruku mog ljubavnika u telefonu. To je eskaliralo u strašnu svađu, ali on mi je oprostio jer je rekao da ne želi da naša ćerka izgubi tatu. Mislila sam da smo prebrodili sve, a onda je na Božić počeo da se ponaša hladno prema meni. Pogledala sam u njegov telefon i videla da se dogovorio sa koleginicom da odu na vikend u hotel. Meni je rekao da na taj vikend mora da ode na službeni put.

Kada je žena pokušala da spomene to svom partneru, on ju je brzo podsetio na njenu aferu.

Afera Foto: Pixabay

- Poslednja dva meseca uglavnom radi od kuće, a to stvara užasnu atmosferu u kući. Naša ćerka neprestano plače kada se mi svađamo. Možemo li spasiti svoj brak ili je rastanak beznadežan? - zatražila je savet.

Odgovor

Oboje ste pokušali da pobegnete iz svoje veze umesto da stanete i razmislite šta se pokvarilo u vašem odnosu.

Recite mužu da niste spremni na donošenje bitnih odluka, poput razvoda.

Zamolite ga da prekine kontakt sa drugom ženom, bar za sada, dok vas dvoje iskreno razgovarate i, nadamo se, preduzimate neke pozitivne akcije.

Šta biste vi uradili na mestu ove žene?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smokvica

    24. septembar 2020 | 07:54

    Pa imao je on ljubavnice i pre nogo sto je ona nasla ljubavnika.Kada muz tako zapostavlha zenu to se vidi iz aviona.Razvod ovde je jedino resenje...

  • Muska devica

    24. septembar 2020 | 01:41

    Da su se toliko trudili jedan oko drugog do prevare ne bi doslo.Na zalost ovo je kraj braka.Jer ocigledno da vikende koje je provodio van kuce bio je sa drugom.Tuga stvarno.Ona je pogresila i sada nema nazad.

  • sloboda

    24. septembar 2020 | 02:00

    Problem se ne moze resiti stvaranjem novog. Ako vec misle o detetu onda otvoreno razgovaraju o problemu i pokusaju da ga rese naravno uz zrtve strpljenja kompromisa. Ako i posle svega ne funkcionise onda evtl. .razlaz. Sto ne zelim sebi ne cinim ni dgugom. Razresi jednu vezu pa pocinji drugu. Oni ovde nikad nece moci biti zdrava i srecna porodica. Uvek ce stajati preljuba kao zid izmedju. Zajedno su zbog prakticnosti materijalnog i okoline i neizvesnosti od onog posle. Nesloga u braku detetu vise skodi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA