≫ 

"Dečko želi da mi plati operaciju grudi. Da li da prihvatim njegov novac?"

Kako da postupi žena koja se našla u neprijatnoj situaciji

  • 17
grudi foto: pixabay.com

- Razvela sam se pre sedam godina. Taj brak je bio najtraumatičnije iskustvo mog života, uz stalne svađe i plakanje. Sa bivšim mužem imam dve ćerke. Posle porođaja i dojenja moje telo više nije izgledalo isto kao pre, grudi su mi se spustile i postale su mlitave - započela je svoju priču žena (42) koja je htela da ostane anonimna.

Žena je u ispovesti za portal "Miror" napisala da je odlučila da deo novca koji je dobila posle razvoda potroši na plastičnu hirurgiju. Na kraju je zaista ugradila implante u grudi.

- Prvo sam volela svoje nove grudi i prijala mi je pažnja koju dobijam zbog njih, ali to je bilo samo privremeno. Sada sam shvatila kako je to bila glupa odluka. Osećam se kao da nisam u svom telu, a ovakve grudi ne priliče mojim godinama - priznala je.

Poslednje dve godine žena se viđa sa muškarcem kog je upoznala preko "Tinder" dejting aplikacije. Njen momak je mlađi devet godina od nje.

- U početku smo se plašili da će velika razlika u godinama biti problem, ali smo vremenom izgradili normalan, zdrav odnos - ispričala je 42-godišnjakinja.

Par, poljubac, ljubav, veza, zagrljaj, initmnost, intima Foto: Pixabay

Žena mu je priznala da se kaje zbog hirurške intervencije koju je imala pre par godina, a momak je ponudio da plati operaciju uklanjanja implanta.

- Nisam sigurna da li bi trebalo da prihvatim taj novac. Šta vi mislite? - postavila je pitanje psihologu, saradniku portala Miror.

- Mislim da morate da uzmete u obzir šta stoji iza ponude. Ako to radi zato što vas voli i želi da budete srećniji i samopouzdaniji, onda ne vidim šta u tome nije u redu. Međutim, ako ste zabrinuti zbog stabilnosti veze i plašite se da bi vas on mogao ucenjivati zbog te ponude, onda nemojte da pristanete. Ali s obzirom na to da ste zatražili savet verovatno vam je neprijatno da uzmete novac - pisalo je u odgovoru.

Video: Ove holivudske zvezde su izvadile silikone, među njima je i Kajli Džener

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    27. septembar 2020 | 20:19

    Hoće da id tebe napravi seksualni objekat iz svoje naste a posto kako zaraduje kako i trosi pa će to i da platii,jos jedna prednost za njega je sto ćeš se uvek osećati dužnom kao da ti je učinio uslugu koju uzgred nisi ni trazila...

  • Ujka Zitko PFK

    27. septembar 2020 | 20:10

    Ova se kao stidi da uzme njegov novac🤣🤣🤣🤣 i to jos za silikone🤣🤣🤣🤣

  • 534

    27. septembar 2020 | 21:15

    Nađi dečka kome se sviđaju tvoje grudi takve kakve su.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA